Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Prospelasi: Η πρόσβαση σε όλους τους χώρους γίνεται εύκολη για όλους

Prospelasi: Η πρόσβαση σε όλους τους χώρους γίνεται εύκολη για όλους

«Χείρα βοηθείας» δίνει η Prospelasi, για μια ασφαλή και ανεμπόδιστη πρόσβαση σε όλους τους χώρους, ξεπερνώντας εύκολα όλα τα αρχιτεκτονικά εμπόδια.

Ο όμιλος της Prospelasi, της νο1 εταιρείας σε πωλήσεις ανελκυστήρων σκάλας το 2021 στην Ελλάδα, προσφέρει μοναδικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες. Με πανελλαδική παρουσία, με τμήματα πωλήσεων, μελετών- σχεδιασμού, εγκαταστάσεων και υποστήριξης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω των εταιρειών Prospelasi και Prospelasi North και 48 νομούς άμεσης υποστήριξης, η Prospelasi προσφέρει αμέτρητες λύσεις που καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες όσον αφορά ανελκυστήρες σκάλας, ανελκυστήρες πλατφόρμας και αναβατόρια ΑΜΕΑ.

Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί της Prospelasi εξυπηρετούν όλες της περιοχές της Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους να εξοπλιστούν με τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων στην Ελλάδα όσον αφορά ανελκυστήρες σκάλας ευθείας ή τεθλασμένης πορείας, καθώς και ανελκυστήρες πλατφόρμας ευθείας ή τεθλασμένης πορείας.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει ανελκυστήρες σκάλας με κάθισμα, ανελκυστήρες πλατφόρμας και αναβατόρια ΑμεΑ. Η εταιρεία εκπροσωπεί τους οκτώ μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδικών ανελκυστήρων, γεγονός που εγγυάται την ιδανική λύση, προσαρμοσμένη στον εκάστοτε χώρο και ανάγκη.

Παράλληλα ο Όμιλος της Prospelasi ξεχωρίζει για την εμπειρία και τις μελετητικές- σχεδιαστικές δυνατότητες των τμημάτων «Μελέτης & Σχεδιασμού» των εταιρειών του. Άλλωστε τα εν λόγω τμήματα είναι στελεχωμένα με τους πλέον έμπειρους Μηχανολόγους Μηχανικούς, με εξειδίκευση αποκλειστικά στους ανελκυστήρες σκάλας από το 1997, που αποδεικνύει τη δέσμευση του ομίλου Prospelasi στο να προσφέρει στους πελάτες του σε ολόκληρη την Ελλάδα την τέλεια εμπειρία ανελκυστήρα σκάλας από άποψη εφαρμογής, λειτουργικότητας και αισθητικής.

Οι πωλήσεις του ομίλου για το 2021 τον κατατάσσουν στην κορυφαία θέση της αγοράς. Οι μηχανικοί της Prospelasi έχουν εκπονήσει χιλιάδες εφαρμοσμένες μελέτες προσβασιμότητας σε ιδιωτικά και δημοσιά κτήρια, στα 25 χρόνια εμπειρίας που διαθέτουν και στο πλούσιο πελατολόγιο των εταιριών Prospelasi, βρίσκονται μεταξύ άλλων πανεπιστημιακά ιδρύματα, σχολεία, νοσοκομειακά ιδρύματα, μουσεία και υπουργεία, εταιρείες – κολοσσοί και Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όλα τα παραπάνω διασφαλίζουν ότι η επιλογή ενός ανελκυστήρα σκάλας από τις εταιρείες του ομίλου Prospelasi προσφέρει την καλύτερη ποιότητα, διάρκεια στον χρόνο και την μοναδική υποστήριξη του πανελλαδικού δικτύου τεχνικής εξυπηρέτησης Prospelasi.

Οι εταιρείες του ομίλου τιμήθηκαν για την αξιοπιστία τους, καθώς και τα τμήματα πωλήσεων και υποστήριξης πελατών για το έργο τους  με μια σειρά εξαιρετικών διακρίσεων, από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές ανελκυστήρων σκάλας.

Tο 2019, το τμήμα πωλήσεων της Prospelasi βραβεύτηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις στις πωλήσεις του στην ελληνική αγορά. Οι επιδόσεις αυτές έχουν να κάνουν τόσο με το ρυθμό ανάπτυξης των πανελλαδικών πωλήσεων της εταιρείας, όσο και με τα απόλυτα νούμερα αυτών και αποτελούν επιδόσεις χωρίς ιστορικό προηγούμενο, τόσο για την εγχώρια όσο και για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Το 2020 το τμήμα υποστήριξης πελατών (customer service) της Prospelasi απέσπασε το πρώτο βραβείο για το επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει στους πελάτες των προϊόντων του Ομίλου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 2021 οι εταιρείες Prospelasi βραβευτήκαν ως ο ¨πλέον αξιόπιστος συνεργάτης¨ στην Ελληνική αγορά.

Η Prospelasi διαθέτει πιστοποιήσεις Iso 9001:2015, Iso 14001:2015, Iso 45001:2018 στο πεδίο των ανελκυστήρων σκάλας

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024