Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι όταν εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ δεν έκανε καμία συζήτηση για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τον Χειμώνα.
Οι δημόσιες εμφανίσεις της είχαν μειωθεί αισθητά, το ίδιο και οι αναρτήσεις της στα social media γεγονός που φούντωνε ακόμα περισσότερο τις φήμες αυτές. Όλο αυτό το διάστημα ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα είχε επιλέξει να κρατήσει αυτή την ευχάριστη είδηση για εκείνη και τα πολύ δικά της πρόσωπα.
Τώρα όμως, η τραγουδίστρια αισθάνθηκε πως μπορεί πλέον να μοιραστεί τη χαρά με το κοινό της και έτσι αποφάσισε να ανακοινώσει τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στο Instagram της.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας