Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βλέπει «κίτρινα» και… αφηνιάζει – Το απίθανο ρεκόρ του Ελ Αραμπί με την ΑΕΚ

Βλέπει «κίτρινα» και… αφηνιάζει – Το απίθανο ρεκόρ του Ελ Αραμπί με την ΑΕΚ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και η μοναδική σχέση… αγάπης που έχει με την ΑΕΚ. Το αήττητο κόντρα στην Ένωση, το εντυπωσιακό χατ-τρικ και το ρεκόρ του Μαροκινού.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (13/11, 19:30) για την 13η αγωνιστική της Superleague, που είναι και η τελευταία πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ στο Κατάρ. Οι δυο ομάδες «καίγονται» για τρίποντο στο ντέρμπι, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ξεχάσει τι θα πει ήττα απέναντι στην Ένωση έχοντας στα 15 τελευταία παιχνίδια 11 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Καθοριστικό ρόλο στην εντυπωσιακή αυτή επίδοση που έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός έχει παίξει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε… δήμιο των κιτρινόμαυρων από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός στράικερ διανύει την τέταρτη σεζόν του στο λιμάνι και έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση… αγάπης με την ΑΕΚ, έχοντας σκοράρει τα περισσότερα γκολ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα κόντρα στους κιτρινόμαυρους.

Ο έμπειρος επιθετικός του Ολυμπιακού, που αποτελεί τα τελευταία χρόνια και τον κορυφαίο σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει αντιμετωπίσει την Ένωση 13 φορές με τα χρώματα των πρωταθλητών Ελλάδας και έχει πετύχει 9 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ. Εκτός από τις προσωπικές επιδόσεις του και τα απίθανα ρεκόρ, ο Ελ Αραμπί είναι και αήττητος απέναντι στην ΑΕΚ έχοντας 10 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 13 αυτά ματς.

Ο Ελ Αραμπί ήταν παρόντας σε όλες τις μεγάλες νίκες του Ολυμπιακού σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει πετύχει και ένα μυθικό χατ-τρικ στη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 3-2 για τα play off την περσινή σεζόν. Πέρα από αυτό όμως ο Μαροκινός έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε ακόμη τέσσερα παιχνίδια απέναντι στην Ένωση.

Το πρώτο χρονικά ήταν τη σεζόν 2019-20 στα play off της Superleague σε μια νίκη με 2-1 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ενώ την επόμενη σεζόν είχε σκοράρει 2 τέρματα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στη νίκη με 3-0 στο Φάληρο.

Ακολούθησε ακόμη ένα γκολ στα play off της σεζόν 2020-21 στο ιστορικό 1-5, όπου είχε δώσει και μια ασίστ, ενώ σκόραρε πέρα από το χατ-τρικ την τελευταία αγωνιστική ακόμη δυο τέρματα στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Ένωσης στο ΟΑΚΑ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δείτε τα γκολ του Ελ Αραμπί κόντρα στην ΑΕΚ:

Το γκολ στο διπλό επί της ΑΕΚ με 2-1

Το 3-0 και τα δυο γκολ του Ελ Αραμπί

To ιστορικό 1-5 με γκολ και ασίστ

Τα δυο γκολ στο περσινό παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της Superleague

Το περσινό χατ-τρικ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024