Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Η ατάκα του Μίτσελ για τον Χάμες: «Όλοι ξέρουμε…» [vid]

Ολυμπιακός: Η ατάκα του Μίτσελ για τον Χάμες: «Όλοι ξέρουμε…» [vid]

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τον Κολομβιανό σούπερ σταρ, που έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Η απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες τον περασμένο Σεπτέμβριο προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να κάνει δικό της έναν από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς στον κόσμο.

Μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να έχει βρει πλέον τα πατήματά του και να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα των πρωταθλητών.

MVP της Super League

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε MVP της Superleague για τον μήνα Οκτώβριο, έχει πραγματοποιήσει ήδη 7 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ, με τον Μίτσελ να ποντάρει πολλά στην ποιότητα και το ταλέντο του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μίλησε για τον Κολομβιανό σούπερ σταρ και τον κομβικό ρόλο που παίζει πλέον στο παιχνίδι των Πειραιωτών. Ο Ιβηρας προπονητής τόνισε επίσης ότι όσο περισσότερο αγωνίζεται ο έμπειρος άσος, αποκτάει καλύτερη επικοινωνία με τους συμπαίκτες του και σε συνδυασμό με την τέλεια τεχνική του και την αυτοπεποίθηση που νοιώθει γίνεται ο Χάμες που όλοι γνωρίζουμε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Χάμες έχει κάτι αδιαμφισβήτητο που είναι η ποιότητα του, η τεχνική του και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι. Ξέρει κάθε στιγμή πώς να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο του γηπέδου. Όσο περνάει καιρός και κάνοντας καλές προπονήσεις, προσαρμόζεται όλο και πιο πολύ στην ομάδα. Παίρνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, έχει καλύτερη επικοινωνία με τους συμπαίκτες του και γίνεται ο παίκτης που όλοι ξέρουμε πως μπορεί να γίνει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά και όσο συνδέεται με την ομάδα και σε συνδυασμό με την τέλεια τεχνική του και την αυτοπεποίθηση που νοιώθει γίνεται ο Χάμες που όλοι ξέρουμε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024