Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Με το μυαλό στο Καραϊσκάκη και τον… Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Με το μυαλό στο Καραϊσκάκη και τον… Σιμάνσκι

Στον Νταμιάν Σιμάνσκι έχουν στρέψει άπαντες την προσοχή τους στο στρατόπεδο της ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς απομένουν πλέον δύο προπονήσεις για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε ένα από τα μεγάλα του προβλήματα να λύνεται, καθώς ο Ντομαγκόι Βίντα κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Έτσι, άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος παραμένει ακόμα εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Πολωνός μέσος που κλήθηκε από την πατρίδα του για το Μουντιάλ του Κατάρ, ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ακόμα στον «αέρα».

Ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς η παρουσία του Σιμάνσκι στον άξονα είναι καταλυτική για την ΑΕΚ φέτος. Σε περίπτωση ωστόσο που δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του θα πάρει ο Γενς Γιόνσον.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024