Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμς Μάντισον: Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Τζέιμς Μάντισον: Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Κυνήγησε ένα όνειρο, πέρασε από δοκιμασίες και αδικίες, ωστόσο στο τέλος ανταμείφθηκε. Ο Τζέιμς Μάντισον πηγαίνει στο Κατάρ ως ο πιο φορμαρισμένος Άγγλος ποδοσφαιριστής, έτοιμος να αποδείξει ότι αξίζει τη θέση του.

«Σήμερα ο δάσκαλος μου, μου είπε ότι μόνο ένας στο εκατομμύριο μπορεί να γίνει ποδοσφαιριστής. Του είπα ότι είμαι αυτός ο ένας». Μια ανάρτηση του Τζέιμς Μάντισον πριν από περίπου δέκα χρόνια, όταν ήταν ακόμα 15 ετών.

Χθες ο Μάντισον έκανε πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο του. Ο μεσοεπιθετικός της Λέστερ κατάφερε να πάρει μια θέση στην αποστολή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, κερδίζοντας έτσι μια μεγάλη προσωπική μάχη.

Δεν γινόταν αλλιώς. Τα νούμερα και οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Μάντισον μέσα στο 2022, δεν άφηναν και πολλά περιθώρια στον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος έκανε το αυτονόητο και έβαλε στο αεροπλάνο τον 25χρονο.

Μια δικαίωση, τόσο για τον ίδιο τον Μάντισον, όσο και για το αγγλικό φίλαθλο κοινό που τις τελευταίες ημέρες ζητούσε με «τρέλα» την κλήση του νεαρού μεσοεπιθετικού για τα γήπεδα του Κατάρ.

Το 2022 θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι και ο χρόνος που ο Μάντισον έκανε το απόλυτο «μπαμ». Πέρα από τα… μάτια τα οποία δεν λένε ποτέ ψέματα, τα νούμερα είναι επίσης εδώ για να αποδείξουν ότι ο «Madders» διανύει ένα φοβερό ημερολογιακό έτος.

Μέσα στο 2022, ο Μάντισον έχει καταφέρει να συνεισφέρει σε 27 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με 17 γκολ και 10 ασίστ. Παράλληλα, από τον Αύγουστο του 2021, κανένας άλλος Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να βάλει το… χεράκι του σε περισσότερα γκολ από τον Μάντισον, ο οποίος σε αυτό το διάστημα έχει 30 γκολ+ασίστ (18 γκολ και 12 ασίστ), με ποδοσφαιριστές όπως ο Μάουντ, ο Φόντεν, ο Γκρίλις και ο Σακά να βλέπουν την πλάτη του.

Ακόμα και στη φετινή τραγική Λέστερ που βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας στην Premier League, ο Μάντισον έχει καταφέρει να μην παρασυρθεί και να ξεχωρίσει. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει από το ξεκίνημα της σεζόν 6 γκολ και 4 ασίστ σε 13 συμμετοχές, δείχνοντας ακόμα και στα δύσκολα την κλάση που διαθέτει.

Το Κατάρ ίσως και να είναι η μεγάλη ευκαιρία του Μάντισον να βάλει το όνομα του, δίπλα στα κορυφαία της Premier League. Είναι η ευκαιρία του 25χρονου να αποδείξει ότι αξίζει μια μεγάλη μεταγραφή και μια θέση σε ένα από τα κορυφαία ρόστερ της Premier League.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024