Στο πλευρό των μεταναστών εργατών του Κατάρ η εθνική Ολλανδίας
Έπειτα από σχετική ενημέρωση του Λουίς Φαν Γκάαλ, η εθνική Ολλανδίας θα συναντήσει μετανάστες εργάτες που εργάστηκαν στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Λουίς Φαν Γκάαλ μαζί με τους παίκτες του, έχουν προγραμματίσει συνάντηση, ιδιαίτερης σημασίας, με μετανάστες εργάτες του Κατάρ, στις 17 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον προπονητή των «οράνιε».
Η συνάντηση αυτή θα γίνει ως ένδειξη αλληλεγγύης στους εργάτες με τους οποίος θα συζητήσουν κιόλας για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας τους. Μάλιστα τους προσκάλεσαν και στην προπόνηση πριν τον αγώνα με τη Σενεγάλη.
«Το γεγονός ότι είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε αυτό σας λέει κάτι για τις ιδέες της KNVB και αυτής της ομάδας. Μετά την ώρα με τους μετανάστες, η εστίαση πρέπει να στραφεί στη Σενεγάλη», ανέφερε ο Φαν Γκάαλ.
Η ομοσπονδία της Ολλανδίας είχε εκφράσει αντίθετη άποψη και στράφηκε εναντίον της διεξαγωγής του Μουντιάλ στο Κατάρ, λόγω των άθλιων συνθηκών υπό τις οποίες δούλευαν οι εργάτες και την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της κατασκευής των έργων για το Μουντιάλ, έχουν χάσει χιλιάδες εργάτες μετανάστες τη ζωή τους.
- Νέο κλειστό προπονητήριο στη Νέα Ερυθραία
- Εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα: Πολύμηνη διαρροή προπανίου στο εργοστάσιο «Βιολάντα» – Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής
- Συγκίνηση στην Τούμπα: Κρεμάστηκαν στη μπουτίκ οκτώ φανέλες για τους αδικοχαμένους οπαδούς (vid, pics)
- Τροχαίο με τους οπαδούς ΠΑΟΚ στην Ρουμανία: Μπορεί να ευθύνεται το lane assistance για το δυστύχημα;
- Ανδρουλάκης: Είστε πολιτικοί απατεώνες, κύριοι της κυβέρνησης – Να παραιτηθεί ο Φλωρίδης άμεσα
- Live ανακοινώσεις από την Πυροσβεστική για την τραγωδία στη «Βιολάντα»
