Ηδη η αστυνομία έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές ατόμων.
Τα επεισόδια συνεχίζονται μέχρι και τις αρχές της Ερμου, όπου άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα.
Έξω από τη Βουλή είχαν βρεθεί νωρίτερα μέλη του ΠΑΜΕ αλλά και της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας με αιχμή την ακρίβεια και το ενεργειακό κόστος, ενώ ακινητοποιημένα παραμένουν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, και προαστιακός..
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας