Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο αγαπημένοι ηθοποιοί ως guest stars, σε ρόλους-έκπληξη, στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Δύο αγαπημένοι ηθοποιοί ως guest stars, σε ρόλους-έκπληξη, στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικοί κόσμοι γεμάτοι με απολαυστικές παρεξηγήσεις και ιστορίες βγαλμένες απ’ τη ζωή. Ποιοι αγαπημένοι ηθοποιοί θα εμφανιστούν στο επεισόδιο της Παρασκευής;

Η αγαπημένη κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου συνεχίζει να μας διασκεδάζει με τις απρόβλεπτες ζωές των τριών ηρωίδων.

Τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικοί κόσμοι γεμάτοι με απολαυστικές παρεξηγήσεις και ιστορίες βγαλμένες απ’ τη ζωή.

Αυτή την Παρασκευή, δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, η Μαρία Καβογιάννη και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κάνουν την εμφάνισή τους στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» ως guest stars, σε ρόλους-έκπληξη!

Τι θα δούμε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 21.00:

Επεισόδιο 11

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Σκέφτεται πως τελικά πρέπει να χωρίσει τον Ηλία και το συζητάει, όπως πάντα, με την αχώριστη φίλη της, την Μπέτυ. Όταν τελικά αποφασίζει να το κάνει, η αντίδραση του Ηλία δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η διαμάχη ανάμεσα στη Μαίρη και τον Γιώργο για το αν θα πάει ο μικρός τους γιος σε ιδιωτικό ή δημόσιο σχολείο, καλά κρατεί. Φυσικά, γνώμη έχουν και οι συμπεθέρες, η Ζορζέτα και η Βάσω, οι οποίες, ανέλπιστα, συμφωνούν για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Μαίρη και ο Γιάννης έχουν κανονίσει να βγουν για φαγητό με τη Βιολέτα και τον άντρα της, Αντώνη (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης). Η Μαίρη, που έχει αρχίσει να νιώθει ανασφάλεια με τα κιλά της, φοράει ένα παντελόνι που δεν της κάνει. Ένα «ατύχημα» θα φέρει καταστροφικές συνέπειες στη βραδιά.

Επεισόδιο 12

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Είναι έτοιμη να μετακομίσει με τον Γιάννη σε καινούργιο διαμέρισμα στο Κουκάκι και συζητάει με την Μπέτυ τα πρακτικά ζητήματα της ανακαίνισης. Ο Γιάννης όμως, έχει άλλα σχέδια.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Πιάνει τον Γιώργο να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου και νιώθει ότι η ερωτική της ζωή βρίσκεται πάλι σε τέλμα. Συμβουλεύεται τη Μιμίκα, η οποία της δίνει τις πιο εξωφρενικές ιδέες για να απογειώσει την ερωτική της ζωή και της προτείνει να κάνει παιχνίδια ρόλων με τον Γιώργο.

Μαίρη (Kατερίνα Ζαρίφη): Συζητάει με τη Βιολέτα για τα κιλά που συνεχίζει να παίρνει παρά τις προσπάθειές της να αδυνατίσει. Η Βιολέτα συμβουλεύει τη Μαίρη να επισκεφτεί τη διάσημη διαιτολόγο Ερατώ Μπαλομένου (Μαρία Καβογιάννη).

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δεληκούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024