Η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε την πρεμιέρα του ανανεωμένου e-tron για τις 9 Νοεμβρίου, προαναγγέλλοντας μια σειρά εκτεταμένων αλλαγών στις οποίες θα περιλαμβάνεται και η ονομασία του

H Αudi δίνει μέσω social media και ενός λακωνικού teaser το πρώτο δείγμα γραφής του ανανεωμένου e-tron το οποίο θα πραγματοποιήσει την ψηφιακή του πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι εκτός από τις υπόλοιπες βελτιώσεις, το μοντέλο θα υιοθετήσει την ονομασία Q8 e-tron.

Όπως ισχύει και για την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του, το Q8 e-tron θα είναι διαθέσιμο τόσο συμβατική SUV παραλλαγή αμαξώματος όσο και σε coupe-SUV εκδοχή με την ονομασία Sportback. Η Audi αποτυπώνει τις χαρακτηριστικές σιλουέτες των δύο μοντέλων στο νέο teaser που δημοσίευσε μαζί με ένα video που αποκαλύπτει ορισμένες από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του ντουέτου των αμιγώς ηλεκτροκίνητων.

Αν και προς το παρόν η Audi τηρεί σιγή ιχθύος σε σχέση με την ταυτότητα αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου μοντέλου που το 2018 αποτέλεσε την ηλεκτρική εμπροσθοφυλακή της,  πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές και διαμορφώσεις με την S έκδοση, για παράδειγμα, να υιοθετεί μια τριπλέτα από ηλεκτρικά μοτέρ.

Κοινή συνισταμένη όλων των εκδόσεων πάντως θα είναι τα βελτιωμένης τεχνολογίας ηλεκτρικά μοτέρ, αλλά και μια μεγαλύτερη μπαταρία η οποία θα αυξήσει την διαθέσιμη αυτονομία πάνω από τα 600 χλμ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr