Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούνε – Τζόκοβιτς 2-1: «Βασιλιάς» στο Παρίσι ο Ρούνε, λύγισε τον Τζόκοβιτς (vid)

Ρούνε – Τζόκοβιτς 2-1: «Βασιλιάς» στο Παρίσι ο Ρούνε, λύγισε τον Τζόκοβιτς (vid)

Ο Χόλγκερ Ρούνε πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Paris Masters, απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς και επικρατώντας του Σέρβου με 2-1 σετ, έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Χόλγκερ Ρούνε είναι το νέο αφεντικό του τουρνουά Paris Masters. Ο Ο 19χρονος Δανός, παρόλο που βρέθηκε πίσω με σετ απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 7-5) του θρυλικού Σέρβου τενίστα.

Στο πρώτο σετ ο Νόλε, έκανε νωρίς το break στο σερβίς του αντιπάλου του, στο 4ο game και προηγήθηκε με 3-1, ενώ στη συνέχεια διατήρησε με άνεση τα δικά του σέρβις games, για να φτάσει στην κατάκτηση του, με 6-3.

Η εικόνα του δεύτερου σετ ουσιαστικά αντιστράφηκε, με τον Ρούνε να είναι εκείνος που έσπασε νωρίς το σερβίς του αντιπάλου του. Ο Νόλε είχε τριπλή ευκαιρία στο πρώτο game του σετ, ο Δανός ωστόσο άντεξε και με το δικό του break έκανε το 2-0. Από εκεί κι έπειτα κράτησε εύκολα το σερβίς του, με τον Τζόκοβιτς μάλιστα να καταφέρνει να του πάρει μόνο δύο πόντους και να παίρνει το σετ με 6-3.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Νόβακ έκανε πρώτος το break για να προηγηθεί με 3-1, ο 19χρονος όμως παρέμεινε ψύχραιμος και απάντησε αμέσως με σπάσιμο, για να κάνει στη συνέχεια το 3-3. Μετά από δύο κερδισμένα games για τον καθένα, ο Ρούνε έκανε εκ νέου break στο 11ο game και προηγήθηκε με 6-5, φτάνοντας να σερβίρει για τη νίκη και το τρόπαιο. Ο Σέρβος τα έδωσε όλα, έφτασε σε έξι break points, αλλά εν τέλει ο Ρούνε ολοκλήρωσε τη σπουδαία εμφάνισή, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο του σε Masters.

ΤΑ ΣΕΤ: 3-6, 6-3, 7-5

 

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024