Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 1-1: Από το κακό στο χειρότερο οι «ροχιμπλάνκος»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 1-1: Από το κακό στο χειρότερο οι «ροχιμπλάνκος»

Μετά την ήττα από την Κάντιθ αλλά και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, η Ατλέτικο δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Εσπανιόλ (1-1) παρ’ ότι έπαιζε από το 28′ με παίκτη παραπάνω.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Ατλέτικο που κόντρα στην Εσπανιόλ ολοκλήρωσε μία εφιαλτική εβδομάδα. Μετά την ήττα από την Κάντιθ για το πρωτάθλημα και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έμεινε στο 1-1 με τους Καταλανούς αν και έπαιζε από το 28′ με παίκτη περισσότερο.

Ο Καμπρέρα ήταν αυτός που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» δεν κατάφεραν να επωφεληθούν. Αντίθετα, βρέθηκαν και πίσω στο σκορ στο 62′ όταν ο Χοσέλου έδωσε ασίστ με κεφαλιά στον Σέρχι Νταρντέρ που από κοντά έκανε το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Ο Τίτε θα ανακοινώσει αύριο την 26αδα της Βραζιλίας γεγονός που τον κάνει να μην μπορεί να κοιμηθεί

Ο κόσμος της Ατλέτικο άρχισε να αποδοκιμάζει γι’ αυτό που (δεν) έβλεπε στο γήπεδο και το μόνο που κατάφεραν τελικά οι γηπεδούχοι ήταν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 78′ χάρη σε ωραιά προσπάθεια και σουτ του Φέλιξ. Παρ’ όλα αυτά, η Ατλέτικο δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και πλέον βλέπει την κορυφή της βαθμολογίας από το -10.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Μαντάβα, Χιμένες, Μολίνα, Κοντογκμπιά (66′ Ζοάο Φέλιξ), Ντε Πάουλ (46’Κορέα), Καράσκο (66′ Βίτσελ), Γιορέντε, Γκριεζμάν (73′ Λεμάρ), Μοράτα (73′ Κούνια)

Εσπανιόλ: Λεκόμτ, Καμπρέρα, Μπριάν Ολιβάν (56′ Σίμο), Όσκαρ Χιλ (88′ Ελ Χιλάλι), Καλέρο, Βινίσιους, Κεϊντί (36′ Σέρχι Γκόμεθ), Νταρντέρ, Μπρεϊθγουέιτ (56′ Πουάδο), Βιδάλ (88′ Λοθάνο), Χοσέλου

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024