Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εγκαινιάστηκε το 2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης

Εγκαινιάστηκε το 2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης

Εγκαινιάστηκε το 2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης, ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο που θα καλύψει τις ανάγκες των μαθητών του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Το νέο σχολικό συγκρότημα με βιοκλιματικές προδιαγραφές του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης, η κατασκευή του οποίου χρηματοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής (ΠΕΠ) 2014-2020 και  κόστισε περίπου 3 εκ. € εγκαινιάστηκε.

Το έργο εντάχθηκε στο ΠΕΠ Αττικής το Φθινόπωρο του 2018 και ξεκίνησε να υλοποιείται το 2019. Μάλιστα στο χώρο βρέθηκε και αναδείχθηκε υδραγωγείο Ρωμαϊκής εποχής.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων, παρουσία της Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως, του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, του Υπουργού Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη, του Δημάρχου Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδα. Την ξενάγηση στο νέο σχολείο, ανέλαβε η Λυκειάρχης, Μαρία Κατάρα.

Των εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός, ο οποίος τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο.

 

Το 2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης

Το εν λόγω έργο εντάχθηκε στο ΠΕΠ Αττικής το Φθινόπωρο του 2018 και ξεκίνησε να υλοποιείται ένα χρόνο αργότερα. Όπως επισήμανε ο Περιφερειάρχης πρόκειται για ένα σύγχρονο, μοντέρνο και εργονομικό κτιριακό συγκρότημα που κόστισε περίπου 3 εκ. € μαζί με τα συνοδά υποέργα και το οποίο παραδίδεται σήμερα στους μαθητές, γονείς και πολίτες με την ευχή να αποτελέσει τη στέγη γραμμάτων και τεχνών του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024