Ξανά στη σκηνή ο Κέβιν Σπέισι μετά το σκάνδαλο για σεξουαλική κακοποίηση
Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επιστρέφει
Ο Κέβιν Σπέισι πρόκειται να συμμετάσχει ως ομιλητής σε masterclass στο Εθνικό Μουσείο Κινηματογράφου της Ιταλίας, στο Τορίνο και θα παραλάβει βραβείο για το σύνολο της καριέρας του.
Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός (“American Beauty”, “The Usual Suspects”), ο οποίος διατηρεί χαμηλό προφίλ εκτός δικαστηρίων από τότε που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, το 2017, θα συμμετάσχει σε συζήτηση επί σκηνής στις 16 Ιανουαρίου 2023, στο αμφιθέατρο του εμβληματικού πύργου Mole Antonelliana του Τορίνο, που στεγάζει το Μουσείο Κινηματογράφου.
Διαβάστε επίσης: Κέβιν Σπέισι: «Ο πατέρας μου ήταν νεοναζί. Φώναζε στην ιδέα ότι μπορεί να είμαι γκέι»
Μετά το masterclass, που διοργανώνει ο πρόεδρος του Μουσείου, Ντομένικο Ντε Γκαετάνο, σύμφωνα με το Variety, θα ακολουθήσει προβολή στην κινηματογραφική αίθουσα Cinema Massimo του Mουσείου μιας ταινίας από την καριέρα του Κέβιν Σπέισι, που θα επιλέξει και θα παρουσιάσει ο ηθοποιός.
Το Τορίνο είναι η πόλη, όπου ο Αμερικανός ηθοποιός επέστρεψε πέρυσι στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας ως αστυνομικός ντετέκτιβ στο χαμηλού προϋπολογισμού indie δράμα «L’uomo Che Disegnò Dio» σε σκηνοθεσία του Φράνκο Νέρο. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για εκείνη την ταινία, ο Σπέισι επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο Μουσείο.
Πρόσφατα, ο Σπέισι πέτυχε νομική νίκη όταν δικαστήριο της Νέας Υόρκης έκρινε ότι δεν παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 36 χρόνια τον συνάδελφό του Άντονι Ραπ, όπως τον κατηγορούσε ο τελευταίος.
Ωστόσο, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες στο Ηνωμένο Βασίλειο για φερόμενη σεξουαλική επίθεση σε τρεις άνδρες, όταν ζούσε στο Λονδίνο και υπηρετούσε ως καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic. Ο Σπέισι δήλωσε αθώος.
Αν και το masterclass στο Τορίνο θα είναι η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Σπέισι μετά την κατάρρευση της καριέρας του το 2017, ο ηθοποιός το 2018 επέστρεψε ανεπίσημα στο προσκήνιο, και πάλι στην Ιταλία, όταν επέλεξε για δημόσια ανάγνωση το ποίημα με τίτλο «The Boxer» του Ιταλού ποιητή Γκαμπριέλε Τίντι για έναν κατεστραμμένο, φθαρμένο πυγμάχο, μπροστά από το Εθνικό Ρωμαϊκό Μουσείο στη Ρώμη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος στις τιμές μετά το νέο κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ και την κλιμάκωση της έντασης
- Σοκάρει πατέρας που το παιδί του είναι σε κλινική απεξάρτησης από τα social media
- Η διακύμανση της βαθμολογίας: Τα «ups and downs» στην κορυφή της Super League (pic)
- Περού: Περισσότεροι από 3.000 διαδηλωτές καταγγέλλουν «νοθεία» στις προεδρικές εκλογές
- Το μπλε δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνας έσπασε μια παράδοση πολλών γενεών
- Καύσιμα: «Κανονικότητα» τα 2 ευρώ – Όνειρο απατηλό η επιστροφή στα προ πολέμου επίπεδα
- Γερμανία: Το Πολεμικό Ναυτικό σχεδιάζει ενδεχόμενη αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
- Το ανεκτίμητο διαμάντι των Κυκλάδων – Ποιο νησί φιλοξενεί σε εξασέλιδο αφιέρωμα, δημοφιλές βρετανικό περιοδικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/vladyslav-tobolenko-i5v1q3XxhgQ-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442