Η πρώτη συζήτηση που πραγματτοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες είχε θέμα το #metoo και τους καλλιτέχνες. Η επόμενη συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου στις 19.00, στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο κτήριο Τσίλλερ, με θέμα: «Φύλο και σεξουαλικότητα: η ΛΟΑΤΚΙ+ ορατότητα και οι διεκδικήσεις σήμερα».
Η πρόεδρος του ΔΣ της Intersex Greece Βασιλική Βουβάκη, η διευθύντρια του Red Umbrella Athens Άννα Κουρουπού, η γονέας παιδιού ΛΟΑΤΚΙ+ και μέλος της ομάδας Υπερήφανοι Γονείς Μιμή Μανωλιά, η διαχειρίστρια της Colour Youth Χαρά Νικολάου, ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, ο καλλιτέχνης Άγγελος Παπαδημητρίου, η κινηματογραφίστρια και ακτιβίστρια Πάολα Ρεβενιώτη.
Επίσης, ειδική παρέμβαση θα κάνει η Νικολέττα Πικραμένου, Δρ Νομικής με ειδίκευση στα ίντερσεξ δικαιώματα, μέλος της Intersex Greece.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, επιστημονικά συνυπεύθυνη Orlando LGBT+.
Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ δελτία εισόδου θα είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα (14 Νοεμβρίου) από τις 17.30 στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτήριο Τσίλλερ.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία