Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμβιλά: «Να δείξουμε πως είμαστε οι πρωταθλητές – Ο κόσμος είναι πάντα εκεί για την ομάδα»

Εμβιλά: «Να δείξουμε πως είμαστε οι πρωταθλητές – Ο κόσμος είναι πάντα εκεί για την ομάδα»

Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στην στήριξη του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Superleague κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Γιαν Εμβιλά να μιλά για το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Γάλλος μέσος τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να αποδείξουν ότι είναι οι πρωταθλητές και ότι αξίζει να φορούν αυτή τη φανέλα, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στην προπόνηση, επισημαίνοντας πως οι φίλαθλοι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Γιαν Εμβιλά:

Για το τι σημαίνει αυτό το ματς για τον Ολυμπιακό: «Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι για μας. Φυσικά και είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πρόκειται για ένα ντέρμπι από αυτά που λέμε πως « δεν το παίζεις, αλλά το κερδίζεις». Πιστεύω πως είναι η στιγμή επιτέλους να αποκτήσουμε ξανά την υπερηφάνειας μας. Πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας γιατί είναι λυπημένος. Πραγματικά πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε χαρούμενους εμάς, τις οικογένειες μας και φυσικά τον κόσμο μας».

Για το τι πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει: «Πρέπει να έχουμε πολύ υψηλή πίστη. Να πιστεύουμε πάρα πολύ στους εαυτούς μας, να έχουμε δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Πρέπει να το καταλάβουμε πως πάμε σε έναν πόλεμο και πάμε για να κερδίσουμε τον πόλεμο. Για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να τα δώσεις όλα και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι πολύ συγκεντρωμένοι».

Για τον Παναθηναϊκό: «Πράγματι είναι πολύ καλή η πορεία που έχει κάνει ο αντίπαλος μας ως τώρα. Έχουν ξεκινήσει πάρα πολύ καλά, σε αντίθεση με μας. Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και μας μένει το πρωτάθλημα.

Ναι εκείνοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά εμείς πρέπει να πάμε σε αυτό ματς και να δείξουμε πως είμαστε οι πρωταθλητές και θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Θα μπούμε στο γήπεδο με μοναδική σκέψη στο μυαλό μας τη νίκη. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα κερδίσουμε και να κάνουμε τα πάντα με πολύ αποφασιστικότητα για να τα καταφέρουμε».

Για την παρουσία του κόσμου στην προπόνηση: «Πρέπει να τους δείξουμε πως αξίζουμε να μας συγχωρέσουν και να μας στηρίζουν. Αυτός ο κόσμος βρίσκεται πάντα εκεί για να υποστηρίζει την ομάδα. Ήταν εκεί πριν από μας, είναι εδώ τώρα και θα είναι και μετά από εμάς. Πρέπει αυτός ο κόσμος να δει πως είμαστε και εμείς εδώ αποφασισμένοι, παρά το ότι έχει συμβεί.

Είμαστε 10 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα και αυτό δεν βρίσκεται στο γονίδιο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός δεν το έχει συνηθίσει αυτό και κανείς μας δε μπορεί να δεχτεί πως βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Όλοι πρέπει να δείξουμε πως αξίζουμε να φοράμε αυτή τη φανέλα».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024