Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Δεν είναι πλαστικός χειρουργός» ο γιατρός που χτυπήθηκε άγρια - Τι λέει ο ίδιος και τι φοβάται

Θεσσαλονίκη: «Δεν είναι πλαστικός χειρουργός» ο γιατρός που χτυπήθηκε άγρια – Τι λέει ο ίδιος και τι φοβάται

Μυστήριο με την ανάρτηση της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής στο Facebook

Σοκαρισμένος είναι ο γιατρός, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας δέχτηκε μία άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος ο οποίος είναι πατέρας έξι παιδιών, μίλησε στο MEGA για την δολοφονική, όπως την χαρακτήρισε επίθεση.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί μία ανάρτηση στο Facebook από την Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής διευκρινίζει ότι ο γιατρός που δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διατηρεί το ιατρείο του, δεν είναι πλαστικός χειρουργός όπως αναφέρθηκε από μέσα ενημέρωσης και όπως ό ίδιος λέει.

Ο ίδιος εμφανίζεται στο βιογραφικό του ως ωτορινολαρυγγολόγος καθώς και πλαστικός  με «Πιστοποίηση στην Πλαστική Χειρουργική του Προσώπου» με «εκπαίδευση στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ΑΠΘ του Γ.Ν. Παπαγεωργίου στα πλαίσια της ειδικότητας».

«Το χρονικό»

Όλα έγιναν όταν ο πλαστικός χειρουργός κατέβηκε από πολυκατοικία, όπου δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον περίμεναν από κάτω και μόλις κατέβηκε ο γιατρός άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν.

Τα δύο άτομα μετά την άγρια επίθεση, τράπηκαν σε φυγή. Σημειώνεται πως ο εν λόγω δρόμος είναι αρκετά κεντρικός και δίπλα στην πολυκατοικία υπάρχουν πολλά μαγαζιά.

Η πολυκατοικία διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση. Οι δύο δράστες αναζητούνται από την αστυνομία και αναζητούνται και οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση.

Ο πλαστικός χειρουργός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, καθώς είχε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι του άνοιξαν το μάτι και τα χτυπήματα είναι σοβαρά.

«Θα με είχαν αφήσει στον τόπο»

Ο πλαστικός χειρούργος και θύμα της επίθεσης μίλησε στο Live News λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε και ανέφερε: «Ήταν κάτι τελείως ξαφνικό. Τελείως ξαφνικό και έξω από το ιατρείο μου. Εννιά η ώρα σχολάω, μέχρι να κλείσω, να κλειδώσω εννέα και πέντε εκείνη την ώρα περίπου.

»Με παρακολουθούσαν ίσως από άλλες μέρες και ήρθαν από πίσω, ήρθαν από πίσω τα χτυπήματα. Τα πρώτα χτυπήματα ήταν από πίσω. Μετά με έριξαν κάτω και άρχισαν να με κλωτσάνε και να με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και στο σώμα με πάρα πολύ δύναμη, δεν πρόλαβα να αντιδράσω.

»Το πρώτο χτύπημα ήταν δολοφονικό, άμα ήταν δύο εκατοστά πιο πάνω στον αυχένα θα με είχε αφήσει στον τόπο. Σίγουρα ήταν παραπάνω από ένας, γιατί άλλος με χτυπούσε από πίσω και ένας από μπροστά».

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ανέφερε: «Το ένα μάτι είναι κλειστό δεν βλέπει, έχω αιμάτωμα στο μάτι».

Και αποκάλυψε ο πλαστικός χειρούργος ότι φοβάται πραγματικά για την οικογένειά του, καθώς είναι πατέρας 6 παιδιών.

«Δεν είναι πλαστικός χειρουργός»

Με ανάρτηση στο Facebook η Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής διευκρινίζει ότι ο γιατρός που δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διατηρεί το ιατρείο του, δεν είναι πλαστικός χειρουργός όπως αναφέρθηκε από μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανάρτηση: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι σχετικά με το περιστατικό άσκησης βίας εναντίον ιατρού στη Θεσσαλονίκη, ο ιατρός που έπεσε θύμα δεν είναι Πλαστικός Χειρουργός ούτε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024