Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγωγή κατά πλαστικού χειρουργού κατέθεσε 38χρονη - Υπέστη βλάβη μετά από επέμβαση στα χείλη

Αγωγή κατά πλαστικού χειρουργού κατέθεσε 38χρονη – Υπέστη βλάβη μετά από επέμβαση στα χείλη

Η 38χρονη δεν κατάφερε να βρει τον γιατρό ούτε στο τηλέφωνο μετά το αποτυχημένο χειρουργείο

Σε δικαστική διαμάχη βρίσκεται 38χρονη με γνωστό πλαστικό χειρούργο της Αθήνας για πλαστική επέμβαση στα χείλη που δεν πέτυχε.

Η κοπέλα ζητάει 850.000 ευρώ από τον γιατρό για τις βλάβες που υπέστη, μερικές από τις οποίες είναι μη αναστρέψιμες.

Οι επεμβάσεις έγιναν το 2018 και σε επικοινωνία που προσπάθησε να έχει η 38χρονη με το γιατρό της μετά το χειρουργείο εκείνος – κατά τους ισχυρισμούς της- δεν έβγαινε ούτε στα τηλέφωνα.

Ο δικηγόρος της 38χρονης μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό και ανέφερε ότι «δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη, ήταν 35 χρονών το 2018 που έκανε την επέμβαση. Πήγε να κάνει κάτι πάρα πολύ απλό, όμως έγινε μία σειρά ιατρικών σφαλμάτων».

Όπως είπε ο δικηγόρος «έγινε μία πρώτη επίσκεψη και ο ίδιος της πρότεινε να κάνει μία δεύτερη ένεση ενισχυμένη». Σύμφωνα με τον ίδιο, η πελάτισσά του “έχει μόνιμη βλάβη, έχει παραμορφωτικές ουλές, οι οποίες ποτέ δεν θα επανέλθουν. Θα χρειαστεί να κάνει επανορθωτική επέμβαση, η οποία όμως δεν μπορεί να επαναφέρει την κατάσταση στο 100%…”.

“Στο παρά πέντε έσωσε το δεξί της μάτι, γιατί προς τα εκεί βρήκε διέξοδο το απόστημα. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιει με καλαμάκι, δεν κλείνουν τα χείλη της, όταν μιλάει εκτοξεύονται σταγονίδια”, είπε ο Γιώργος Κατσαρίδης και πρόσθεσε ότι λόγω της τεράστιας ψυχολογικής πίεσης, η 38χρονη έπεσε σε κατάθλιψη, παρακολουθείται από ψυχίατρο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η πελάτισσά του προσπαθούσε να επικοινωνήσει επανειλημμένως με τον πλαστικό χειρούργο και το επιτελείο του και κανείς δεν έβγαινε στο τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024