Την Τετάρτη (2/11), η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στην EuroLeague, αφού στις 18:00 υποδέχεται την Πολκόβιτσε στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Μάρτινς Ζίμπαρτς, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Η Πολκόβιτσε είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, ο κορμός της έχει διατηρηθεί και είναι καλά προπονημένος από την προηγούμενη σεζόν.
Στο πρώτο παιχνίδι, απέδειξε τη δύναμη της, κερδίζοντας την Φενέρμπαχτσε. Αναλύουμε προσεκτικά τα δυνατά και αδύναμα σημεία τους και ετοιμάζουμε στην προπόνηση το πλάνο και το σχέδιο παιχνιδιού που θα ακολουθήσουμε, για να κερδίσουμε».
Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με την Πολκόβιτσε ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τα ενεργά Μέλη του Συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Οι φίλαθλοι θα εισέρχονται μόνο από την είσοδο των VIP.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.