Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως «βιαστής με το τατουάζ» – Βαριές κατηγορίες
Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί για την Πέμπτη. Ο 45χρονος φερόμενος ως «βιαστής με το τατουάζ» κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων έφθασε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης ο συλληφθείς για τον βιασμό στο Παλαιό Φάληρο. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε απευθείας στον ανακριτή σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης.
Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι βιασμός, απόπειρα βιασμού και αρπαγή. Νωρίτερα, ο φερόμενος ως «βιαστής με το τατουάζ» δεν είχε απαντήσει στα ερωτήματα των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση.
Στη χρήση ναρκωτικών ουσιών φαίνεται πως απέδωσε τις επιθέσεις που έκανε εναντίον γυναικών στο Παλαιό Φάληρο ο 45χρονος Αλβανός που βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.
Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο βιαστής με το τατουάζ υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν τον βιασμό της 34χρονης και την απόπειρα βιασμού εναντίον μιας 24χρονης κοπέλας.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είχε νωρίτερα προμηθευτεί τα ναρκωτικά από την πλατεία Βάθη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας