Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιό Φάληρο: Καρέ καρέ η σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ στην Αλβανία - Δείτε το βίντεο

Παλαιό Φάληρο: Καρέ καρέ η σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ στην Αλβανία – Δείτε το βίντεο

Ο 45χρονος είχε διαφύγει στην Αλβανία, ωστόσο οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν

Στη ΓΑΔΑ, βρίσκεται ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος  συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως έκανε γνωστό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, ο βιαστής με το τατουάζ,  βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και «θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του», όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε. Στη συνέχεια ο άνδρας, από την Αλβανία επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της κοπέλας, και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Καρέ καρέ η σύλληψή του

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα, ωστόσο οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Βίντεο από την σύλληψή του, όπου φαίνεται να τον κυνηγούν οι αστυνομικοί, ανήρτησε το Top Channel Albania στο Youtube.

Η στιγμή που αποπειράθηκε να βιάσει την 24χρονη

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα (31/10) είδε το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο που καταγράφει τις κινήσεις του 45χρονου βιαστή, στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA, ο δράστης από την Αλβανία φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητο της 24χρονης, της πρώτης γυναίκας που αποπειράθηκε να βιάσει.

Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, ο 45χρονος, αιφνιδιάζει την 24χρονη που έχει σταματήσει επί της οδού Αγίας Τριάδας στο Παλαιό Φάληρο. Ξαφνικά με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Πέρασαν 2 λεπτά για να τελειώσει ο εφιάλτης της κοπέλας μέχρι να καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της.

Όπως έγινε γνωστό ο 45χρονος ήθελε να  οδηγήσει την 24χρονη σε ένα απομακρυσμένο οικόπεδο, όμως εκείνη πάτησε γκάζι και έφτασε σε μια καφετέρια που διανυκτέρευε για να ζητήσει βοήθεια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο δεν προσπαθεί να κρυφτεί.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024