Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παλαιό Φάληρο: Οι κινήσεις του βιαστή με το τατουάζ - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Παλαιό Φάληρο: Οι κινήσεις του βιαστή με το τατουάζ – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου έχει ήδη διαφύγει στην Αλβανία.

Νέα βίντεο-ντοκουμέντα που καταγράφουν τις κινήσεις του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε. Στη συνέχεια ο άνδρας, από την Αλβανία επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της κοπέλας, και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA, ο δράστης -για τον οποίο αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης – φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητο της 24χρονης, της πρώτης γυναίκας που αποπειράθηκε να βιάσει.

Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, ο 45χρονος, αιφνιδιάζει την 24χρονη που έχει σταματήσει επί της οδού Αγίας Τριάδας στο Παλαιό Φάληρο. Ξαφνικά με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Πέρασαν 2 λεπτά για να τελειώσει ο εφιάλτης της κοπέλας μέχρι να καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της.

Τι προκαλεί εντύπωση

Όπως έγινε γνωστό ο 45χρονος ήθελε να  οδηγήσει την 24χρονη σε ένα απομακρυσμένο οικόπεδο, όμως εκείνη πάτησε γκάζι και έφτασε σε μια καφετέρια που διανυκτέρευε για να ζητήσει βοήθεια.

Η περιγραφή της 24χρονης για το δράστη, φέρεται να είναι ίδια, με αυτή που έδωσε η 34χρονη που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο δεν προσπαθεί να κρυφτεί.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στην Αλβανία

Ο 45χρονος κατάφερε να διαφύγει από την Ελλάδα, προτού οι αστυνομικές αρχές φτάσουν στην ταυτοποίησή του από το DNA που άφησε στο όχημα της 24χρονης.

Από τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου πέρασε με το αυτοκίνητό του τα σύνορα από την Κακαβιά και κατόπιν έφτασε στον Αυλώνα.

Ωστόσο, μια ημέρα μετά, από τις 29 Οκτωβρίου χάνονται τα ίχνη του, με τον 45χρονο να κλείνει το κινητό του και να μην χρησιμοποιεί social media.

Οι αλβανικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί και έχουν ξεκινήσει έρευνες. Εικάζουν ότι είτε κρύβεται σε κάποιο σπίτι στα Τίρανα ή έχει βρει καταφύγιο σε κάποια ορεινή περιοχή.

Οι δικαστικές αρχές πρόκειται μετά τα στοιχεία που τους προσκόμισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, να εκδώσουν διεθνές ένταλμα για την σύλληψη του.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου

Για την υπόθεση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον κ. Τσούτσι τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες οι αστυνομικές υπηρεσίες των δύο χωρών είχαν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, κάτι που ο Τάκης Θεοδωρικάκος επεσήμανε στον Αλβανό ομόλογό του.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024