Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουτράκι: «Προσπαθούσα πάνω από μιάμιση ώρα να την επαναφέρω» λέει ο γιατρός που κλήθηκε να βοηθήσει την 39χρονη

Λουτράκι: «Προσπαθούσα πάνω από μιάμιση ώρα να την επαναφέρω» λέει ο γιατρός που κλήθηκε να βοηθήσει την 39χρονη

Αγωνιώδεις προσπάθειες έκανε ο αναισθησιολόγος που βρέθηκε άμεσα στο σπίτι της οικογένειας, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Σοκαρισμένη από το θάνατο μιας 39χρονης γυναίκας, παραμένει η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι.

Η οικογένεια της 39χρονης και οι κάτοικοι του Σχίνου Λουτρακίου αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία -όπως φαίνεται μέχρι στιγμής- την γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η γυναίκα Ουκρανικής καταγωγής, φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που μέσα στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

«Προσπαθούσα να την επαναφέρω»

Για τις αγωνιώδεις προσπάθειες να επαναφέρει στη ζωή την 39χρονη μίλησε στο loutrakiblog.gr ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πισίων Δημήτρης Λάμπρου, ο οποίος βρέθηκε άμεσα στο σημείο καθώς είναι αναισθησιολόγος.

Όπως εξήγησε, λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί, έλαβε μια κλήση στο κινητό του από μια κοπέλα που τον παρακαλούσε να σπεύσει αμέσως στο σπίτι που έμενε η οικογένεια των Ουκρανών.

«Μπαίνοντας στο σπίτι, είδα τον σύζυγό της να προσπαθεί να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, όταν πήγα ήταν εκεί, βλέποντας τον μπαμπά της να προσπαθεί μα επαναφέρει τη μαμά της. Ζήτησα να απομακρυνθεί το παιδί. Τα δύο μικρότερα βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, στον κάτω όροφο της διώροφης κατοικίας», ανέφερε ο κ. Λάμπρου.

«Πάνω από 1,5 ώρα, προσπαθούσα να της κάνω αναζωογόνηση. Επανήλθε το χρώμα της και συνέχισα την προσπάθεια. Με βοηθούσε και ο σύζυγος δίνοντάς της το φιλί της ζωής. Ο σύζυγος με παρακαλούσε να κάνω αναζωογόνηση μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Όμως παρά τις προσπάθειες η κοπέλα είχε «φύγει»» πρόσθεσε για τη μάχη που έδωσε προκειμένου να κρατήσει στη ζωή την γυναίκα.

«Ήταν μια ήσυχη οικογένεια, χθες βράδυ διασκέδαζαν η 39χρονη κοπέλα και ο σύζυγός της σε κάποιο μαγαζί. Το πρωί όπως έλεγε ο άνδρας της, τίποτα δεν προμήνυε το κακό. Βρέθηκε από το σύζυγό της στην τουαλέτα με ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό της, δεμένο στο πόμολο της πόρτας» τόνισε ο πρόεδρος της κοινότητας Πισίων, εκτιμώντας ότι πρόκειται δυστυχώς για αυτοχειρία.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024