Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Asia Express: Τεράστια ανατροπή στην αποχώρηση λόγω τραυματισμού

Asia Express: Τεράστια ανατροπή στην αποχώρηση λόγω τραυματισμού

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το Asia Express;

Στους δρόμους της Ασίας συνεχίστηκε η περιπέτεια των ζευγαριών στο Asia Express η οποία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη επεισόδιο με το επεισόδιο.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε, μάλιστα, από όσα παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι.

Σε αυτό τα ζευγάρια που παραμένουν στο Asia Express έδωσαν, για μια ακόμη φορά, τον καλύτερο τους εαυτό με μοναδικό στόχο να μην τερματίσουν τελευταίοι και επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα. Ένα ζευγάρι όμως έμελλε να πάρει τη συγκεκριμένη θέση στο τέλος του επεισοδίου.

Εκεί δηλαδή που όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του Asia Express, Πέτρο Πολυχρονίδη προκειμένου να μάθουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει και θα τελειώσει εδώ την διαδρομή στο ταξιδιωτικό ριάλιτι.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε τελικα;

Από την δύσκολη δοκιμασία εξαιρέθηκαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Κριθαργια ενώ με το μειονέκτημα της… σιωπής αγωνίστηκαν η Θεοδώρα Ρασέλ και η μητέρα της.

Προς έκπληξη όμως πολλών, αν και τελευταίοι τερμάτισαν ο Γιάννης και ο Λευτέρης, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ενημέρωσε τους παίκτες πως το ζευγάρι που καλείται σε αυτό το σημείο να αποχωρήσει από το Asia Express είναι η Κατερίνα Καλίνογλου και η Βιβή Μπασινά.

«Για λόγους υγείας και για την δική σου ασφάλεια Κατερίνα δεν μπορείς να συνεχίσεις στο παιχνίδι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024