Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν 2-2: Ασύλληπτο ματς με νικήτρια την… Πόρτο

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν 2-2: Ασύλληπτο ματς με νικήτρια την… Πόρτο

Εκτός συνέχειας στο Champions League από την πέμπτη αγωνιστική έμειναν Ατλέτικο και Λεβερκούζεν που ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στη Μαδρίτη κι έστειλαν στους «16» την Πόρτο. Αδιανόητο ματς με τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν χαμένο πέναλτι και απίθανη τριπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Απίθανη ματσάρα με τρομερές συγκινήσεις στη Μαδρίτη! Ατλέτικο και Λεβερκούζεν έφεραν το αποτέλεσμα (2-2) που βόλευε την Πόρτο, έμειναν κι οι δύο να παλεύουν την τελευταία αγωνιστική για ένα εισιτήριο στο Europa League κι έστειλαν τους «Δράκους» από απόψε στους «16» του Champions League.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη «μάχη»  για τη νίκη. Στο 9′ η Λεβερκούζεν ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα του Ντιαμπί μέσα από την περιοχή, για να έρθει στο 22′ ο Καράσκο με σουτ να κάνει το 1-1.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο δεν το έβαλε κάτω και πήρε ξανά το προβάδισμα στο 29′ με τον Χάντσον Οντόι να εκμεταλλεύεται λάθος έξω από την περιοχή της Ατλέτικο και να κάνει το 1-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο κι έφτασαν στο 2-2 με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ του Ντε Πολ στο 50′.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Γερμανοί περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, με την Ατλέτικο να έχει κάποιες καλές στιγμές χωρίς να βρει το πολυπόθητο τρίτο γκολ. Και φτάνουμε στο συγκλονιστικό φινάλε όπου η Ατλέτικο κερδίζει πέναλτι για χέρι, αφού ο Τουρπέν είχε σφυρίξει λήξη. Το VAR τον κάλεσε να δει τη φάση και ο διαιτητής έδωσε την παράβαση.

Ο Καράσκο ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Χραντέτσκι να αποκρούει, τον Σαούλ να σημαδεύει οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά και τον Ρεϊνίλντο να αστοχεί από κοντά σε τρίτη προσπάθεια.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χιμένεθ, Μολίνα, Ερμόσο (47’ Σαουλ), Ρεϊνίλντο, Βίτσελ, Κοντογκμπιά, Κορέα (46’ Ντε Πολ), Καρασκό, Γκριεζμάν, Μοράτα (61’ Κούνια).

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Χινκαπί, Μπάκερ, Κοσουνού, Ταπσόμπα (61’ Ταχ), Άντριχ, Αμίρι, Χάντσον Οντόι (60’ Αντλί), Ντιαμπί (76’ Παουλίνιο), Φριμπόνγκ, Χλόζεκ (89’ Φονσού Μενσά).

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024