Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Αναδιώτης: «Πολλές φορές δεν βρίσκω το θάρρος να ζητήσω συγγνώμη»

Νίκος Αναδιώτης: «Πολλές φορές δεν βρίσκω το θάρρος να ζητήσω συγγνώμη»

Το μοντέλο και ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Την «Ελένη» υποδέχτηκε στο Αίγιο, όπου ζει μόνιμα, ο Νίκος Αναδιώτης. Το μοντέλο και ηθοποιός έκανε μία όμορφη ξενάγηση στην πόλη του και μίλησε για τη ζωή του σήμερα.

Όπως είπε ήταν καλός μαθητής και ακόμα και σήμερα προσπαθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του. Ο ίδιος έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία και έδειξε τον χώρο γυμναστικής του.

Επίσης, ανέφερε πως ανέκαθεν ήθελε να κάνει οικογένεια.

«Ο πιο σπουδαίος ρόλος για εμένα είναι εκείνος του συζύγου και του πατέρα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γονείς μου είναι ακόμα παντρεμένοι, κάτι που πλέον δεν είναι «φυσιολογικό» στις μέρες μας», τόνισε.

Με τη σύζυγό του, Βασιλική, είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και όπως δήλωσε, έχουν μισή ζωή ακόμα μπροστά τους.

«Έχω κάνει πράγματα στη δουλειά που μπορεί να ξαναέκανα αν ήμουν στην ηλικία εκείνη. Τώρα δεν θα ήθελα να τα επαναλάβω. Στην ηλικία που είμαι δεν θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν να φιλάω μία ξένη γυναίκα εκτός της μαμάς τους σε σίριαλ», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου έχει στόχο να γίνει η καλύτερη μαμά του κόσμου. Ως μπαμπάς θα μπορούσα να γίνω καλύτερος… Πολλές φορές θυμώνω. Πολλές φορές δεν βρίσκω το θάρρος να ζητήσω από τα παιδιά μου συγγνώμη, προσπαθώ να μην έχω εγωισμό».

Όταν διαφωνεί με τη σύζυγό του πηγαίνουν στον πνευματικό τους, γιατί τους συμβουλεύει με ανιδιοτέλεια. «Ο σκοπός του ορθοδόξου Έλληνα χριστιανού είναι να γίνει άγιος, να φτάσει όσο πιο κοντά στον Θεό», δήλωσε σχετικά με τη θρησκεία.

«Δεν τα κάνω όλα στο σπίτι, αλλά αν χρειαστεί θα πλύνω και τα πιάτα. Η μάνα είναι ο πιο σπουδαίος ρόλος για μία γυναίκα άπαξ και της δοθεί η μητρότητα», κατέληξε ο Νίκος Αναδιώτης.

Δείτε τη συνέντευξή του παρακάτω

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024