Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι οικιακές συσκευές που χρειάζεσαι για να φέρεις το σπίτι σου 100% στα μέτρα σου

Οι οικιακές συσκευές που χρειάζεσαι για να φέρεις το σπίτι σου 100% στα μέτρα σου

Αντιπαθούμε τους συμβιβασμούς. Ειδικά όταν αφορούν τον χώρο μας.

Το κλιματιστικό που εγκατέστησες κάποια στιγμή στα early ‘00s δεν τα πηγαίνει καλά με τις ανατιμήσεις του ρεύματος. Ή ίσως η κουζίνα σου αδυνατεί να ανταποκριθεί στους γαστρονομικούς σου πειραματισμούς. Σε κάθε περίπτωση ένα είναι βέβαιο: η ώρα να ανανεώσεις τον οικιακό σου εξοπλισμό έχει έρθει προ πολλού. Κι αν νομίζεις ότι ο τραπεζικός σου λογαριασμός έχει άλλη άποψη, ίσως σου λείπει μια (πολύ) σημαντική πληροφορία.

Στο σωστό τόπο και χρόνο

Για να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι στο σωστό χρόνο, αρκεί να επιλέξεις τον… σωστό τόπο. Δηλαδή, τα Public, αφού εκεί θα βρεις όλα όσα θα μπορούσες να θελήσεις για το σπίτι, από οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές, μέχρι προϊόντα τεχνολογίας και αμέτρητα άλλα είδη σπιτιού  σε ανταγωνιστικές τιμές – αλλά και την καθοδήγηση που έχεις ανάγκη για να διαλέξεις εκείνα που πραγματικά ταιριάζουν στις ανάγκες σου.

Η ομάδα των Public, με την εμπειρία και τις γνώσεις της, θα είναι εκεί σε κάθε βήμα για να σε κατευθύνει κατάλληλα, είτε αναζητάς ψυγείο, φούρνο ή πλυντήριο, είτε αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι στ’ αλήθεια εκείνο το στεγνωτήριο, αλλά και για να σου εξηγήσει τι περιλαμβάνουν οι πολλές και εξαιρετικά βολικές υπηρεσίες που προσφέρει η αλυσίδα.

Μην πληρώσεις σήμερα αυτό που μπορείς να προγραμματίσεις για αύριο

Ξέρουμε, ξέρουμε. Αυτά δεν απαντούν στις διαμαρτυρίες του τραπεζικού σου υπολοίπου. Το κάνει, όμως, η υπηρεσία Public Now, Pay Later με Klarna που σου επιτρέπει να πληρώσεις εύκολα και ευέλικτα, σε τρεις άτοκες δόσεις, ακόμη και αν δεν διαθέτεις πιστωτική κάρτα.

Πώς λειτουργεί; Εσύ απλώς κατεβάζεις το app της Klarna, συμπληρώνεις με ασφάλεια τα στοιχεία σου και η fintech εφαρμογή κάνει έναν απλό (soft) έλεγχο της οικονομικής συμπεριφοράς σου. Μέσα σε δευτερόλεπτα, σου εγκρίνει την πληρωμή σε τρεις δόσεις, με την πρώτη να καταβάλλεται τη στιγμή που παραλαμβάνεις το προϊόν και τις επόμενες δυο να προγραμματίζονται σε 30 και 60 μέρες αργότερα, χωρίς τόκους ή επιπλέον χρέωση.

Εκτός των άλλων, πρόκειται για τον πιο άνετο τρόπο να πληρώνεις τις ηλεκτρονικές αγορές σου, μέσω του public.gr, αφού αφαιρεί την πρώτη δόση αφότου δεχτείς την παραγγελία σου. Πράγμα που σημαίνει ότι αν για τον οποιονδήποτε λόγο αποφασίσεις να επιστρέψεις ένα μέρος της (ας πούμε, αν δεν μέτρησες καλά τον διαθέσιμο χώρο για εκείνο το πλυντήριο πιάτων), η Klarna θα σου χρεώσει το ανανεωμένο σύνολο, αφαιρώντας το ποσό που αντιστοιχούσε σε ό,τι αποφάσισες να μην κρατήσεις. Με άλλα λόγια, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις να μεσολαβήσουν ημέρες επί ημερών μέχρι την επιστροφή των χρημάτων στην πιστωτική ή τη χρεωστική σου κάρτα.

Παρεμπιπτόντως, ακόμη και αφού αποπληρώσεις τις αγορές σου, έχεις πολλούς καλούς λόγους να κρατήσεις την εφαρμογή στο κινητό σου. Ο αγαπημένος μας, είναι η δυνατότητα που σου δίνει να σημειώσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα των Public και να… περιμένεις. Στη συνέχεια, η Klarna θα σε ενημερώσει με Push notification για οποιαδήποτε αποκλειστική προσφορά έρθει στην πορεία!

Εναλλακτικά, μπορείς πάντα να αξιοποιήσεις το πρόγραμμα χρηματοδότησης Flex Pay στα φυσικά καταστήματα Public, και να ορίσεις έως και 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, ορίζοντας τον χρόνο αποπληρωμής και το ποσό δόσης που σε βολεύει.

Τα πάντα για την άνεσή σου

Γενικώς, με μια επίσκεψη στο public.gr θα διαπιστώσεις ότι τα Public έχουν προβλέψει για τη δημιουργία κάθε υπηρεσίας που θα μπορούσες να χρειαστείς ώστε το σπίτι και οι αγορές σου να έρθουν στα μέτρα σου.

Το εννοούμε. Χάλασε κάποια σημαντική συσκευή, όπως η κουζίνα ή το laptop σου; Με την υπηρεσία γρήγορης παράδοσης Next Day Delivery μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 100.000 προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, οικιακών συσκευών, γραφείου και παιχνιδιών και να παραλάβεις ό,τι έχεις ανάγκη την επόμενη εργάσιμη μέρα. Λείπεις συνέχεια από το σπίτι λόγω δουλειάς; Με την υπηρεσία All In One Delivery, έχεις τη δυνατότητα παραλαβής και εγκατάστασης οικιακών συσκευών μέσα στην ίδια επίσκεψη. Θέλεις να είσαι ασφαλής απέναντι σε οποιοδήποτε απρόοπτο; Η υπηρεσία Safety Net επεκτείνει την εγγύηση έως και για πέντε έτη. Και πάει λέγοντας.

Νιώθεις έτοιμος για τη νέα εποχή #PublicHome; Κι εμείς. Γνώρισέ τη καλύτερα στο public.gr.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024