Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο νέος χαρακτήρας του Ντάνιελ Κρεγκ είναι προφανώς queer

Ο νέος χαρακτήρας του Ντάνιελ Κρεγκ είναι προφανώς queer

«Χωρίς spoilers αλλά ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει με αυτό το άτομο;» σχολίασε ο Ντάνιελ Κρεγκ χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του ηθοποιού που υποδύεται τον σύντροφό του.

Ο Μπενουά Μπλανκ, ο πρωταγωνιστής ντετέκτιβ της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery» (η συνέχεια του Knives Out του 2019) που υποδύεται ο Ντάνιελ Κρεγκ, είναι επίσημα queer, σύμφωνα με τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον. Ενώ μια σύντομη σκηνή και ένα cameo στο «Glass Onion» υπονοεί έντονα τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Μπενουά, ο Τζόνσον επιβεβαίωσε ευθέως τη λεπτομέρεια του χαρακτήρα σε συνέντευξη Τύπου για τη συνέχεια στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου

«Ναι, προφανώς είναι» είπε όταν ρωτήθηκε αν ο ήρωάς του είναι queer λόγω μιας σκηνής στην οποία εμφανίζεται με έναν άνδρα εραστή, με τον οποίο ζει μαζί.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον εραστή του Μπενουά θα παραμείνει αθέατος για την ώρα αλλά ο Τζόνσον δήλωσε για το κάστινγκ: «Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που μπορώ να φανταστώ να ταιριάζει στον Μπενουά Μπλανκ για να είναι μαζί του».

Photo: YouTube

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρόσθεσε: «Χωρίς spoilers αλλά ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει με αυτό το άτομο;»

Ο Κρεγκ έκανε το ντεμπούτο του ως Μπενουά στην πρωτότυπη ταινία «Knives Out», η οποία απέφερε 311 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και χάρισε στον Τζόνσον μια υποψηφιότητα για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου. Το Netflix πήρε τα δικαιώματα για δύο συνέχειες, στην πρώτη από τις οποίες ο Κρεγκ έχει ως πρωταγωνιστή τους Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Kate Hudson, Leslie Odom, Jr. και Dave Bautista.

«Πήγα μακριά για να δουλέψω με έναν λογοθεραπευτή για την προφορά για τρεις ή τέσσερις μήνες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα» δήλωσε ο Κρεγκ στο περιοδικό Empire νωρίτερα φέτος. «Είχα ξεχάσει την προφορά και δεν ήθελα να τα κάνω θάλασσα. Ήθελα να το κάνω όσο το δυνατόν πιο γειωμένο στην πραγματικότητα».

Η παγκόσμια πρεμιέρα του «Glass Onion» έγινε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου ο κριτικός του Variety, Owen Gleiberman, έγραψε: «Μέρος αυτού που έκανε το «Knives Out» σπουδαίο είναι ότι, παρ’ όλη τη διπλή εφευρετικότητα της πλοκής μυστηρίου του, υπήρχε μια πειραγμένη ανθρωπιά. Είδαμε τη σύγκρουση και το δάγκωμα του εγωισμού σε κάθε χαρακτήρα. Ο Τζόνσον ανεβάζει το επίπεδο και στη νέα ταινία κα συνέχεια του πρώτου».

Το «Glass Onion: A Knives Out Mystery» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 23 Νοεμβρίου για μία μόνο εβδομάδα πριν γίνει διαθέσιμο για streaming στο Netflix από τις 23 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

*Με στοιχεία από variety.com

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024