Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χάαλαντ επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια – Παίζει τα ρέστα της για την πρόκριση η Γιουβέντους

Ο Χάαλαντ επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια – Παίζει τα ρέστα της για την πρόκριση η Γιουβέντους

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα αγωνιστεί ξανά στο Signal Iduna Park, αλλά αυτήν τη φορά ως αντίπαλος

Το Champions League συνεχίζεται απόψε, Τρίτη,  με τη διεξαγωγή του πρώτου «πιάτου» αγώνων για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Το ματς που ξεχωρίζει είναι εκείνο της Ντόρτμουντ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Βεστφάλεν, κυρίως λόγω της επιστροφής του Έρλινγκ Χάαλαντ σε γνώριμα για τον ίδιο λημέρια. Στους Βεστφαλούς ο νορβηγός επιθετικός πέρασε δύο υπέροχα χρόνια, τα οποία του έδωσαν το δικαίωμα να πάρει τη σπουδαία μεταγραφή για τους Πολίτες.

Η Σίτι έχει σφραγίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στη φάση των «16», ενώ αν δεν ηττηθεί απόψε θα κλειδώσει και την πρωτιά του 7ου ομίλου. Η Ντόρτμουντ είναι 2η με 7 βαθμούς, ενώ στον ίδιον όμιλο βρίσκονται επίσης οι Σεβίλλη και Κοπεγχάγη, που έχουν από 2 πόντους.

Στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας η Μπενφίκα υποδέχεται τη Γιουβέντους. Η πορτογαλική ομάδα εντυπωσιάζει, καθώς είναι πρώτη μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν στον 8ο όμιλο με 8 βαθμούς, ενώ έχει παραμείνει αήττητη σε δύο αναμετρήσεις με την ομάδα των Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

Η Γιουβέντους από την άλλη πλευρά προέρχεται από τη σοκαριστική ήττα με 2-0 από τη Μακάμπι Χάιφα και είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς με μόλις 3 πόντους θέλει πάση θυσία τη νίκη απόψε για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μένει εκτός συνέχειας από το Champions League.

Σε άλλα ματς, στον 5ο όμιλο-φωτιά η Τσέλσι αγωνίζεται στην Αυστρία με τη Σάλτσμπουργκ, ενώ η Μίλαν στην Κροατία με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην κορυφή με 7 βαθμούς, η Σάλτσμπουργκ ακολουθεί με 6 πόντους στη 2η θέση, ενώ από 4 βαθμούς έχουν Μίλαν και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024