Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερλινγκ Χάαλαντ: Εξωγήινος με δεκατέσσερα γράμματα

Ερλινγκ Χάαλαντ: Εξωγήινος με δεκατέσσερα γράμματα

Είναι σίγουρα από άλλον πλανήτη. Ο Ερλινγκ Χάαλαντ… τρομάζει κόσμο με το ένα εντυπωσιακό ρεκόρ να διαδέχεται το άλλο.

Στο ίδιο έργο θεατές. Κάθε Σαββατοκύριακο προσφέρει και μια ξεχωριστή παράσταση στο Νησί. Ο Ερλινγκ Χάαλαντ σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο, κάνοντας σμπαράλια κάθε αντίπαλη άμυνα. Τελευταίο «θύμα»; Η αξιόμαχη Μπράιτον. Η 8η ομάδα της εφετινής Premier League παραδόθηκε (και αυτή) στις ορέξεις του killer από τη Νορβηγία.

Το «θωρηκτό» του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν αστειεύεται, έχοντας βαλθεί να τρελάνει κάθε στατιστική κατηγορία στο Νησί. Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι ασταμάτητος, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τη Μάντσεστερ Σίτι. Το διπλό «χτύπημα» κόντρα στην Μπράιτον ήταν απλά μια μέρα στη… δουλειά. Ο 22χρονος διδάσκει την τέχνη του γκολ, έχοντας γίνει το πιο «καυτό» όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Τα κατορθώματά του; Πολλά και διάφορα. Κάθε τρίποντο της Σίτι, φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Νορβηγού. Ο 22χρονος επιθετικός κάνει πράγματα και θαύματα, έχοντας ήδη φτάσει τον απίθανο αριθμό των 17 γκολ στον εφετινό μαραθώνιο της Premier League. Για να καταλάβει κανείς τι κάνει ο Χάαλαντ, αρκεί ένα απλό στατιστικό: Τέλη Οκτωβρίου και ο νεαρός φορ έχει ξεπεράσει σε τέρματα τον περσινό πρώτο σκόρερ των «Πολιτών» στο πρωτάθλημα! Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είχε στείλει 15 φορές την μπάλα στο πλεκτό, με τον Νορβηγό να βρίσκεται ήδη στο +2

O Χάαλαντ είναι ασταμάτητος, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Ο Νορβηγός άσος είναι ο πιο «καυτός» επιθετικός στον κόσμο, μετρώντας 22 γκολ σε 15 εφετινές εμφανίσεις. Ο 22χρονος κάνει… πλάκα στο Νησί και απέχει μόλις έξι τέρματα από τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Το «θωρηκτό» της Μάντσεστερ Σίτι πετάει… φωτιές, έχοντας συμμετοχή στα περισσότερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (ευρωπαϊκές και εγχώριες) από οποιονδήποτε άλλο παίκτη την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

«Είμαι Καταλανός, οπότε τα αγγλικά δεν είναι αρκετά καλά για να περιγράψω τον Χάαλαντ. «Οι αριθμοί είναι απίστευτοι και δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητά του. Είναι τόσο φιλόδοξος και μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι», τόνισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα που έβγαλε το… καπέλο στο «ρομπότ» της ομάδας του. Ο Νορβηγός βρίσκεται σε beast mode και κόντρα στην Μπράιτον, έγινε ο πρώτος παίκτης της Σίτι που σκοράρει για 7ο συνεχόμενο εντός έδρας ματς μετά τον Κουν Αγκουέρο τον Φεβρουάριο του 2018.

O Ερλινγκ Χάαλαντ είναι ο νέος βασιλιάς της Premier League και φροντίζει να το αποδεικνύει συνεχώς. Λεφτά στο ταμείο ο Νορβηγός άσος, κάνει ακόμα πιο… τρομακτική την καλοκουρδισμένη μηχανή του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο 22χρονος δεν σταματιέται και δείχνει πως θα αφήσει ιστορία με τις τρομακτικές επιδόσεις του.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024