Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άχαστος» ο Ντόρσεϊ: Τι έκανε στη νίκη των Μάβερικς κόντρα στους Γκρίζλις (vid)

«Άχαστος» ο Ντόρσεϊ: Τι έκανε στη νίκη των Μάβερικς κόντρα στους Γκρίζλις (vid)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση των Μάβερικς με τους Γκρίζλις και είχε 100% ευστοχία στις προσπάθειες που πήρε.

Μπορεί οι φήμες γύρω από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το αν θα μείνει στους Μάβερικς, ή αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη, όμως ο ομογενής γκαρντ αγωνίστηκε κανονικά στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στους Γκρίζλις.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε στο ματς, ούτε ήταν στο βασικό ροτέισον, όμως προς το τέλος ο Τζέισον Κιντ τον πέρασε στο παρκέ και ο Ντόρσεϊ ήταν εξαιρετικός.

Έπαιξε τέσσερα λεπτά, αλλά ξεχώρισε

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσεϊ μπήκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και σε 4′ συμμετοχής είχε 9 πόντους και 2 ριμπάουντ με 3/3 δίποντα και 1/1 τρίποντο! Ο Ντόρσεϊ ήταν αλάνθαστος, άχαστος και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τους Μάβερικς, κάτι που έτσι κι αλλιώς πιστεύουν και στο Ντάλας.

Όσον αφορά τον κορυφαίο των Μάβς δεν ήταν άλλος από τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 32 πόντους, έχοντας 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Από την πλευρά των Γκρίζλις, ο Τζα Μοράντ σημείωσε 20 πόντους, έχοντας και 4 ασίστ, ενώ ο Ντέσμοντ Μπέιν ακολούθησε με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024