Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Ο 40χρονος που εκβίαζε τη 12χρονη - Τα φρικώδη μηνύματα και το προφίλ που χτίζει

Σεπόλια: Ο 40χρονος που εκβίαζε τη 12χρονη – Τα φρικώδη μηνύματα και το προφίλ που χτίζει

Ο 40χρονος άνδρας που βρισκόταν σε επικοινωνία με την 12χρονη υποστηρίζει ότι έστελνε άλλα μηνύματα από αυτά που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Να προσπαθήσει να σκιαγραφήσει ένα διαφορετικό προφίλ και να δείξει μόνο μερικά από τα μηνύματα που έστελνε στο 12χρονο κορίτσι, το οποίο είχε εξωθήσει στην πορνεία ο Ηλίας Μίχος,  επιχείρησε ο άνδρας που εκβίασε την ανήλικη δηλώνοντας αστυνομικός.

«Μου έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα με πάρα πολλά προφίλ. Από αρχές Ιουλίου, μέχρι τέλη Αυγούστου, τουλάχιστον 2 μήνες. Άλλες φορές έλεγε 16 – 17, άλλες φορές έλεγε 17 – 18. Έστελνε φωτογραφίες μιας κοπέλας που έλεγες… από τις φωτογραφίες την έλεγες ότι ήταν τουλάχιστον 16. Φαινόταν μικρή αλλά δεν έδειχνε για 12» υποστήριξε ο 40χρονος.

Διαβάστε επίσης: Ο γιος της 37χρονης «αθωώνει» τη μητέρα του

«Να βρεθούμε έξω σε αμάξι και να κάνουμε ό,τι θέλεις» έγραφε το ένα μήνυμα που έστελνε ο λογαριασμός της ανήλικης, που σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας χειριζόταν και ο Ηλίας Μίχος.

«Η τιμή ήταν από 50 μέχρι 150. Θυμάμαι σε μία ημέρα, μου ήρθαν 6 – 7 μηνύματα από το ίδιο άτομο και μιλάμε τρελάθηκα. Εκεί τα πήρα στο κρανίο. Από τα νεύρα μου άρχισα να κάνω copy paste ένα μήνυμα, του στυλ «αν δεν σταματήσεις, θα πάω στην οικογένειά σου»» τόνισε ο 40χρονος.

Παράλληλα, τόνισε ότι ήθελε να την φοβίσει για να την κάνει να σταματήσει αυτό που γινόταν. «Στην αρχή έφαγε βρίσιμο. Μόλις έμαθα ότι είναι ανήλικο, άρχισα να την βρίζω περισσότερο. Βρήκα το Facebook της, βρήκα τους φίλους της αλλά δεν έκανα καμία κίνηση και ο λόγος που δεν έκανα ήταν γιατί σταμάτησε η τουλάχιστον εγώ νόμιζα ότι σταμάτησε. Είπα κουβέντες που δεν έπρεπε να πω, αλλά τα είπα από τα νεύρα μου».

Όπως υποστήριξε ο 40χρονος, δεν εκβίασε το 12χρονο παιδί, ενώ σημείωσε ότι δεν δήλωσε ποτέ ότι είναι αστυνομικός.

«Αστυνομικός; Καμία σχέση. Έχω φίλους αστυνομικούς αλλά κανένας από τους φίλους μου δεν ξέρει κάτι γι’ αυτό. Κάτι τέτοιο εγώ δεν το θυμάμαι να το έχω πει. Αλλά την έχω βρίσει πολύ άσχημα, την έχω απειλήσει με τους γνωστούς της, ότι θα μάθουν όλοι τα αίσχη που κάνει. Ότι την βρήκα, ότι θα μάθει όλη η λίστα της τα πάντα γιατί τους φίλους της, τους είχε δημόσια».

Τα απειλητικά μηνύματα

Ωστόσο, μηνύματα που ο ίδιος είχε στείλει ο ίδιος στην 12χρονη, ανατρέπουν τους μεταγενέστερους ισχυρισμούς του.

«Γεια σου. Είμαι ο Μιχάλης αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι. (Στέλνει το προφίλ της 12χρονης στο Facebook) Κοίτα τι σου έχω εδώ. Λοιπόν, αν δεν κάνεις (αυτό που σου ζητάω), δωρεάν, 2 – 3 φορές την εβδομάδα, θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου (…)».

Eρωτήματα προκαλεί η συνεχιζόμενη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και το γεγονός ότι ο 40χρονος δεν επικοινώνησε ούτε με την οικογένεια της ανήλικης, αλλά ούτε και με τις αστυνομικές αρχές αν και γνώριζε ότι πρόκειται για ανήλικο παιδί.

Όπως λένε οι ειδικοί, η επικοινωνία που είχαν μοιάζει περισσότερο με προσπάθεια να εκμεταλλευτεί χωρίς κόστος τις υπηρεσίες του κοριτσιού.

«Μετά που έκατσα και ξανακοίταξα τις συνομιλίες, κατάλαβα ότι είναι πιθανό να στέλνονται από διάφορα άτομα, όχι από το ίδιο» σημείωσε ο 40χρονος, προσθέτοντας ότι κάποια ήταν πιο… παιδικά και άλλα πιο αυστηρά.

Τέλος, για το μήνυμα που επικαλείται την ιδιότητα του αστυνομικού, ο ίδιος υποστήριξε ότι αν έχει σταλεί αυτό το μήνυμα από το λογαριασμό του, τότε είναι πιθανό να έχει πέσει θύμα χάκερ.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024