Ο Ηλίας Μίχος, στην απολογία του, επιχειρούσε να προκαταλάβει τις εξελίξεις λέγοντας πως η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό,

Ευρήματα από την εφαρμογή του Blindchat βρέθηκαν στο κινητό του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με  τελευταία στοιχεία από τα εγκληματολογικά  εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ  διαπιστώνεται ότι ο Ηλίας Μίχος παρίστανε τη 12χρονη και έκλεινε τα ραντεβού.

Στο κινητό του Μίχου βρέθηκαν όλα τα στοιχεία της μαστροπείας μέσα από  τις εφαρμογές όπου έκλεινε τα ραντεβού βιασμών της 12χρονης.

Στην απολογία του, ο Ηλίας Μίχος, επιχειρούσε να προκαταλάβει τις εξελίξεις λέγοντας πως η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό, στην προσπάθειά του να χτίσει άλλοθι για τις φρικιαστικές του πράξεις.

«Έχω μάρτυρα που έχει δει ότι η (…) μου έπαιρνε το κινητό και το είχε συνέχεια στο χέρι της. Κάποια στιγμή λέω τι συμβαίνει, έβαλα κωδικό στο κινητό αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά  χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε. Από τον Αύγουστο που έβαλα πιο δύσκολο κωδικό, δεν το ξαναχρησιμοποίησε».

Αυτό είχε τόνισε στην απολογία του 0 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr