Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μου είχε πει “δεν θέλω να πεθάνω, γιατί δεν θα σε βλέπω”»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μου είχε πει “δεν θέλω να πεθάνω, γιατί δεν θα σε βλέπω”»

Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλά για την μητέρα του και συγκλονίζει

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο σπουδαίος ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/10) στην παρέα του «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, περιέγραψε πώς είναι να μεγαλώνεις με μια μητέρα σταρ και έκανε ειδική μνεία στην εποχή που αναγκαζόταν να συμβιώνει με τη γιαγιά του σε μια περιοχή με 72 οίκους ανοχής τριγύρω.

Για το εάν του έλειψε η πατρική συμβουλή ανέφερε: «Δεν ένιωσα να μου λείπει η πατρική συμβουλή γιατί η μητέρα μου αντικατέστησε και μάνα και πατέρα. Δεθήκαμε με έναν ομφάλιο λώρο και με αυτόν ξεκινήσαμε μαζί. Η εποχή μας ήταν τόσο χύμα που τότε δεν υπήρχε πατρική ή μητρική συμβουλή, θέλαμε να δούμε πώς θα ζήσουμε».

Και πρόσθεσε: «Εμείς τα παιδιά ήμασταν μια αγέλη που δεν είχε να περιμένει κάτι. Ευτυχώς που με ακολούθησε το συναίσθημα της μοναξιάς γιατί μου ξύπνησε και άλλα συναισθήματα. Αυτά με βοήθησαν να γράψω και ίσως και να παίζω».

Για το δέσιμο και την απώλεια της μητέρας του εξομολογήθηκε: «Περισσότερο το συναίσθημα είναι αυτό που με αγγίζει τώρα πια. Πιστεύω ότι αυτό είναι το DNA, που πήρα από τη μητέρα μου. Η μητέρα μου ήταν ένας άγιος άνθρωπος. Ζούσε επειδή ανέπνεα εγώ. Μου είχε πει “δεν θέλω να πεθάνω, γιατί δεν θα σε βλέπω”. Αυτό το πράγμα με στιγμάτισε και το έχω γράψει. Φαντάσου τι συναίσθημα υπήρχε και τι ομφάλιος λώρος που κόπηκε απότομα. Ευτυχώς αυτά τα πήρα από τη μητέρα μου γιατί ο πατέρας μου δεν ήταν έτσι».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024