Καταγγελία για δασκάλα στη Λέσβο: «Έβαλε κόκκινο πιπέρι και στη συνέχεια σελοτέιπ στο στόμα μαθητή»
Τα παιδιά υποστηρίζουν ότι δέχονται απειλές, με μηνύματα πολλές φορές και για τους γονείς τους, που έχουν κινηθεί ώστε να φύγει από το σχολείο.
Σοβαρές καταγγελίες για την συμπεριφορά μιας καθηγήτριας αγγλικών έχουν κάνει γονείς και μαθητές στη Λέσβο. Οι καταγγελίες έχουν ξεκινήσει από το 2018, αλλά δεν έχει γίνει καμία έρευνα για τα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα μέσα στο σχολείο.
Τα παιδιά υποστηρίζουν ότι δέχονται απειλές, με μηνύματα πολλές φορές και για τους γονείς τους, που έχουν κινηθεί ώστε να φύγει από το σχολείο. Φέρεται μάλιστα να τους έχει πει, πως έχει καφέ ζώνη στο καράτε και πως δέρνει αν χρειαστεί.
- Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Παπαδόπουλος: Υπόδειγμα έλληνα λιμενικού και ναυτικού
Καταγγελία του Συλλόγου Γονέων της Λέσβου
Η εφημερίδα «Στο Νησί» φέρνει στο φως σήμερα μία καταγγελία Συλλόγου Γονέων της Λέσβου το μακρινό 2018, όπου αναφέρεται ότι η ίδια καθηγήτρια σε μαθητή της Γ΄ Δημοτικού «έβαλε κόκκινο πιπέρι στο στόμα» του και «λίγο αργότερα του το σφράγισε με σελοτέιπ». Παρόλα αυτά, η εκπαιδευτικός παρέμεινε στη θέση της και σύμφωνα με νέες καταγγελίες, φέτος, έχει φτάσει στο σημείο να απειλεί τους γονείς μαθητών της, που έχουν ζητήσει να απομακρυνθεί από το σχολείο. Όπως υποστηρίζουν τα παιδιά, τους λέει πως έχει καφέ ζώνη στο καράτε.
«Η γυναίκα θέλει βοήθεια, το σύστημα δεν βοηθά, και μένουν απροστάτευτα τα παιδιά» λέει μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου που τόλμησε τότε να κάνει καταγγελία αρμοδίως. Η καθηγήτρια είχε τοποθετηθεί σε Δημοτικό Σχολείο από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και η τότε Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, φέρεται να έκανε μεγάλο αγώνα για να βγει εκτός των Δημοτικών Σχολείων. Μάλιστα εναντίον της, αλλά και εναντίον του Συλλόγου η καθηγήτρια αγγλικών υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά.
Ας σημειωθεί ότι και τότε, αλλά και σήμερα γονείς που κατήγγειλαν διάφορα περιστατικά, όχι μόνο βρέθηκαν αντιμέτωποι με απειλές, αλλά βλέπουν καθ’ ύλην αρμόδιους, μερίδα διευθυντών σχολικών μονάδων, να τους αποτρέπει να δημοσιοποιήσουν το θέμα, ώστε «να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι».
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 3+1 SOS από Πάφο
- OpenAI: Οι λόγοι που έφεραν την παραίτηση της Καϊτλίν Καλινόφσκι
- Wall Street: Άνοδος μετά τις δηλώσεις Τραμπ για πιθανό τέλος του πολέμου
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442