Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια αγαπημένη ηθοποιός ήταν έγκυος στη «Ντόλτσε Βίτα» και το έκρυβε;

Ποια αγαπημένη ηθοποιός ήταν έγκυος στη «Ντόλτσε Βίτα» και το έκρυβε;

Η Μαρία Καβογιάννη αποκαλύπτει την εποχή που ήταν έγκυος στην κόρη της και το έκρυβε.

H Mαρία Καβογιάννη θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμα-δες» που παρουσιάζει η Τζένη Θεωνά και θα προβληθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

Η σπουδαία ηθοποιός, εξομολογήθηκε στην Τζένη Θεωνά, ότι την περίοδο που υποδυόταν τον ρόλο της παρθένας «Ασπασίας» στη σειρά, ήταν έγκυος στην κόρη της και έπρεπε να κρύψουν την φουσκωμένη κοιλιά της καθώς ερχόταν σε αντίθεση με το προφίλ του ρόλου.

Διαβάστε επίσης: Τηλεθέαση: Στην κορυφή και πάλι ο… Maestro Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πώς ο Αλέξανδρος Ρήγας έκρυβε την εγκυμοσύνη γιατί η Ασπασία ήταν παρθένα!

Η Μαρία Καβογιάννη είπε πως είχε προτείνει να προσαρμόσουν το σενάριο στην κατάστασή της λέγοντας πχ. ότι έπαθε μια ανεμογκάστρι όμως ο σκηνοθέτης αποφάσισε να το κλέψει αφ’ενός με τα μαξιλάρια και αφ’ετέρου με πολλά κοντινά πλάνα που της έκανε λέγοντάς της πως τόσα γκρο πλαν δεν θα της ξανακάνουν ποτέ στη ζωή της.

«Ήμουν έγκυος στα γυρίσματα για το Ντόλτσε Βίτα. Ήταν μια αστεία εμπειρία γιατί η ηρωίδα που ερμήνευα ήταν παρθένα! Δεν ήθελαν τα παιδιά που έγραφαν, ενώ τους το είχα προτείνει, να δείξουν ότι η Ασπασία μπορεί να έπαθε ένα ανεμογκάστρι και έτσι αναγκαστικά φουσκώνοντας η κοιλιά, έπρεπε κάπως να την κρύβουν.

Έτσι λοιπόν σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία τα κρατούσα και όσο φούσκωνε η κοιλιά, μου έκαναν πολλά κοντινά. Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Δηλαδή το Dolce Vita ήταν πραγματικά ένα ξεκίνημα στη ζωή μου, που έγινε μαζί με το θαύμα του να γίνω μαμά» εξομολογήθηκε η Μαρία Καβογιάννη.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024