Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maestro: Δείτε την σοκαριστική στιγμή του ξυλοδαρμού με την συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη

Maestro: Δείτε την σοκαριστική στιγμή του ξυλοδαρμού με την συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη

Σκηνές που κόβουν την ανάσα...

Σκληρές σκηνές πραγματικότητας μεταφέρονται μέσα από τη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Στο χθεσινοβραδινό, δεύτερο, επεισόδιο του Maestro, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμα μία συνταρακτική σκηνή ενδοοικογενειακής βίας με την Μαρία Καβογιάννη να είναι υποδειγματική στην ερμηνεία της.

Σε αυτήν τη σκηνή ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Χαραλάμπος, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης, στρέφεται για ακόμα μία φορά εναντίον του γιου τους, Σπύρου και της ίδιας.

Έτσι, αφού ασκεί σκληρή βία στο γιο τους λόγω του ότι άκουσε πως είναι ομοφυλόφιλος και χτυπώντας τον με μία αλυσίδα, στη συνέχεια πράττει το ίδιο και στη μητέρα, την οποία κακοποιεί συστηματικά.

Σκηνές που κόβουν την ανάσα

Οι σκηνές κόβουν την ανάσα κι αποτελούν γροθιά στο στομάχι, περιγράφοντας παραστατικά στιγμιότυπα που μπορεί να εκτυλίσσονται και στην πραγματικότητα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media πήραν φωτιά με αρκετούς χρήστες να τονίζουν πως η έναρξη τους αποψινού επεισοδίου αποτυπώνει τον πόνο με εικόνες που δύσκολα μπορεί αντέξει κάποιος.

Ο Ορέστης, τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει.

Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024