Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 2-0: Απολαυστική…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 2-0: Απολαυστική…

Στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» και πλησίασε σε απόσταση… αναπνοής από την τετράδα.

Στο «Ολντ Τράφορντ» δεν χάνει ντέρμπι φέτος η Γιουνάιτεντ! Μετά τις μεγάλες νίκες με Λίβερπουλ και Άρσεναλ, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-0 και της Τότεναμ στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και πλησίασαν στον ένα βαθμό από την τετράδα.

Από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς η Γιουνάιτεντ ήταν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα, με το τελικό σκορ να την αδικεί. Το δοκάρι σε φαλτσαριστό σουτ του Άντονι στο 10′ και οι εκπληκτικές επεμβάσεις του Γιορίς κράτησαν τους Λονδρέζους μέσα στο ματς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: Το buzzer beater του Σλούκα που «ξέρανε» τη Ρεάλ (vid)

Μόλις δύο λεπτά μετά τη σέντρα ο Φρεντ με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0 για τη Γιουνάιτεντ και στο 49′ ο Ράσφορντ «άγγιξε» το 2-0, αλλά ο Γιορίς για ακόμη μία φορά έσωσε την Τότεναμ.

Ο Κέιν είχε δύο καλές στιγμές για την Τότεναμ, αλλά ο Μπρούνο με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 69′. Μάλιστα, ο Πορτογάλος πέτυχε και τρίτο γκολ στο 81′, αλλά ήταν οριακά οφσάιντ και ακυρώθηκε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαράν, Νταλότ, Μαρτίνες, Σο, Φρεντ, Κασεμίρο (87’ Ελάνγκα), Φερνάντες, Σάντσο (87’ Έρικσεν), Άντονι (76’ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ

Τότεναμ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντόχερτι (82’ Σεσενιόν), Ντέιβις, Ντάιερ (82’ Σάντσεθ), Πέρισιτς (89’ Σπενς), Μπισουμά (81’ Λούκας Μόουρα), Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ (89’ Σκιπ), Σον, Κέιν

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024