Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αντζελίνα Τζολί με ουλές μαστεκτομής σε γκράφιτι στην Ιταλία στέλνει το δικό της μήνυμα για τον καρκίνο

Η Αντζελίνα Τζολί με ουλές μαστεκτομής σε γκράφιτι στην Ιταλία στέλνει το δικό της μήνυμα για τον καρκίνο

Η όμορφη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα του καρκίνου του μαστού και ανταποκρίθηκε κατευθείαν στην πρόταση του καλλιτέχνη.

Η διάσημη καλλιτέχνις  Αντζελίνα Τζολί, δεν δειλιάζει να περάσει ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες, να είναι προσεκτικές και να τηρούν την πρόληψη κάνοντας τις κατάλληλες εξετάσεις ετησίως.

Ο καλλιτέχνης aleXsandro Palombo τη ζωγραφίζει ως γκράφιτι και η εικόνα της κοσμεί από το πρωί της Τετάρτης, μία από τις κεντρικές πλατείες του Μιλάνου, την Piazza San Babila, στην καρδιά της πόλης.

Η ηθοποιός απεικονίζεται με σημάδια μαστεκτομής, σε μια εικόνα που σίγουρα θα σχολιαστεί και η ευχή είναι να ταρακουνήσει τις γυναίκες.

Διαβάστε επίσης: Αντιγόνη Ανδρεάκη: Επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες η παρουσιάστρια που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ο καλλιτέχνης με τα ισχυρά μηνύματα μέσω της τέχνης του

Το νέο street art του aleXsandro Palombo με τίτλο «Love Yourself», παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του μήνα που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ο καλλιτέχνης θέλησε με τη σειρά του να στείλει ένα δυνατό μήνυμα, να ευαισθητοποιήσει το κοινό, να υμνήσει τη δύναμη και το θάρρος όλων των γυναικών, αλλά και να απομυθοποιήσει τις ουλές της μαστεκτομής.

Ο ίδιος καλλιτέχνης, το 2015 είχε καταπιαστεί ξανά με το συγκεκριμένο ζήτημα, όταν είχε δημιουργήσει μία σειρά έργων με τίτλο «SURVIVOR», που έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Σε εκείνη τη σειρά απεικόνισε τις ηρωίδες των κινουμένων σχεδίων της Disney, όπως τη Χιονάτη, τη Γιασμίν, τη Σταχτοπούτα, την Άριελ, τη Μαρτζ Σίμπσον, τη Βίλμα Φλίντστοουν, τη Μπέτι Μπουπ και τη Τζέσικα Ράμπιτ, με εμφανή τα σημάδια της μαστεκτομής.

Ποιος είναι ο Palombo

Ο Palombo θεωρείται πρωτοπόρος της κοινωνικής τέχνης και ξεκίνησε να ασχολείται με το είδος πριν σχεδόν 30 χρόνια. Σήμερα επικεντρώνεται στην ποπ κουλτούρα, στην κοινωνία, στις ανισότητες, στην ένταξη, στη διαφορετικότητα, στην ηθική και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα έργα του είναι μία ανάλυση της σύγχρονης κοινωνίας

Μέσα από την οπτική του, ωθεί το κοινό σε προβληματισμό και έχει σκοπό να ανατρέψει κοινωνικά στερεότυπα και να αναδείξει ζητήματα παγκόσμιας σημασίας.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024