Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο και όμως αληθινό: 21χρονη έγινε γονιός 15χρονης και ο κόσμος την σνομπάρει

Απίστευτο και όμως αληθινό: 21χρονη έγινε γονιός 15χρονης και ο κόσμος την σνομπάρει

«Δεν με παίρνουν στα σοβαρά», τονίζει η νεαρή «μαμά»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία της Hunter, με τους χρήστες να εκφράζουν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπό της.

Η 21χρονη λοιπόν, αποκάλυψε στο TikTok ότι είναι γονιός μιας 15χρονης και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τον κόσμο λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Η νεαρή ανέλαβε την κηδεμονία της μικρής αδερφής της, Gracie, με δικαστική απόφαση, καθώς και οι δύο γονείς τους δεν βρίσκονται στη ζωή. Ο πατέρας τους πέθανε το 2015 και η μητέρα τους πριν λίγους μήνες. Έτσι, τα δύο κορίτσια έμειναν μόνα. Δεν το έβαλαν όμως κάτω και παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν τη ζωή τους με χαμόγελο.

«Δεν με παίρνουν στα σοβαρά»

Η Hunter παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματά της στο κολλέγιο και ταυτόχρονα εργάζεται, ώστε να μπορεί να συντηρεί οικονομικά την μικρή αδερφή – κόρη της.

«Είμαι 21 ετών, σπουδάζω στο κολέγιο και εργάζομαι αλλά εξακολουθώ να βάζω την Gracie πάνω από μένα. Αυτή τη στιγμή, κάθομαι στο αυτοκίνητό μου επειδή έχει προπόνηση και δεν θέλω να την αφήσω. Το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Χαίρομαι κάθε φορά που τη βλέπω να χαμογελάει όταν βρίσκεται με τους φίλους της», αναφέρει σε βίντεό της στο TikTok.

Όπως υποστηρίζει η Hunter, τα πηγαίνουν περίφημα. Η σχέση τους είναι τέλεια και έχουν μια υγιή επικοινωνία ωστόσο, η ίδια αντιμετωπίζει προβλήματα με τον κόσμο και ειδικότερα με τους καθηγητές της Gracie, καθώς δεν την παίρνουν στα σοβαρά.

Σε άλλο βίντεο η 21χρονη εξομολογείται: «Μερικοί άνθρωποι δεν με παίρνουν στα σοβαρά. Είμαι μια 21χρονη που μεγαλώνω μια 15χρονη και μόλις τελείωσα το γυμνάσιο πριν από τρία χρόνια».

Όπως εξηγεί, μίλησε δημόσια για τη ζωή της προκειμένου να δώσει δύναμη και σε άλλους νεαρούς γονείς.

«Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώσεις ένα παιδί 15 ετών στα 21 σου, οπότε ίσως μπορείς να γελάσεις ή να κλάψεις με κάτι τέτοιο», τονίζει.

Οι followers της έμειναν άφωνοι με τις αποκαλύψεις της και στα σχόλια έσπευσαν να τη συγχαρούν για την προσπάθεια που κάνει και να εκφράσουν τον σεβασμό τους.

«Αυτό που κάνεις για την αδερφή σου είναι εκπληκτικό και δεν έχω τίποτα άλλο να πω, πέρα από τον αμέριστο σεβασμό που τρέφω για σένα», «είμαι δασκάλα και θα εκπλαγείτε, αλλά έχω μερικούς μαθητές που τα αδέρφια τους έχουν την κηδεμονία και είναι οι καλύτεροι γονείς», «Είσαι ένα δώρο για την αδερφή σου. Έχεις μια όμορφη ψυχή», «Έχετε έναν δεσμό που δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Λυπάμαι για τους γονείς σας», είναι κάποια από τα σχόλια.

@hunterenelson i love overthinking #fyp ♬ original sound – Jazzy Fizzle

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024