Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εφαρμογές γνωριμιών: Οι ερευνητές αποκαλύπτουν το μυστικό για το ιδανικό προφίλ

Εφαρμογές γνωριμιών: Οι ερευνητές αποκαλύπτουν το μυστικό για το ιδανικό προφίλ

Αυτό είναι το κλειδί για να βρείτε τον έρωτα στο διαδίκτυο σύμφωνα με μελέτες

Οι εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder, το Hinge και το Bumble έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού. Η διαδικασία είναι πλέον ταχύτερη και ευκολότερη σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αυτό τείνει να κάνει τους ελεύθερους όλο και πιο επιλεκτικούς.

Η απεριόριστη γκάμα επιλογών καθιστά ανάγκη να έχετε ένα προφίλ που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Η σωστή διαμόρφωση της εικόνας σας είναι τόσο σημαντική επειδή μαρτυρά τι είδους σχέση ψάχνετε. Αν τη σχεδιάσετε με έναν προσεγμένο τρόπο, θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε και τον κατάλληλο σύντροφο.

Τι πρέπει να έχει ένα επιτυχημένο προφίλ;

Σύμφωνα με νέες έρευνες στην Ολλανδία, τα προφίλ που έχουν πιο πρωτότυπο περιεχόμενο έχουν και τη μεγαλύτερη πέραση. Οποιοδήποτε αυθεντικό στοιχείο της προσωπικότητάς σας θα έχει ανταπόκριση. Μπορεί να είναι από ένα πραγματικό συμβάν, ένα αστείο μέχρι τους μελλοντικούς σας στόχους, ή το αγαπημένο σας φαγητό.

Εκείνοι με τα πιο ιδιαίτερα προφίλ σημείωσαν υψηλότερη βαθμολογία όσον αφορά την ευφυΐα, την αίσθηση του χιούμορ, την ελκυστικότητα και, το σημαντικότερο, την πιθανότητα οι συμμετέχοντες να θέλουν να βγουν μαζί τους ραντεβού.

Η έρευνα εμβάθυνε ακόμη περισσότερο αναλύοντας τι είναι εκείνο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ως πιο πρωτοποριακό που διαχωρίζει το ένα προφίλ από το άλλο. Διαπιστώθηκε ότι τα ιδιάζουσα υφολογικά χαρακτηριστικά ενός ατόμου, όπως για παράδειγμα η χρήση μεταφορών, συνέβαλαν στην ανάδειξη μιας περιγραφής.

Τα πιο ελκυστικά προφίλ περιλάμβαναν συγκεκριμένες προσωποποιημένες πληροφορίες, αντί για αόριστες γενικές δηλώσεις. Σε γενικές γραμμές, υπήρχε μεγάλος βαθμός ταύτισης των συμμετεχόντων σχετικά με το ποια κείμενα αντιλαμβάνονταν ως πρωτότυπα και ποια περίεργα.

Η έρευνα

Η ομάδα ζήτησε από 1.234 χρήστες εφαρμογών γνωριμιών να αξιολογήσουν την πρωτοτυπία των περιγραφών σε διάφορα προφίλ και να βαθμολογήσουν την προσωπικότητα και την ελκυστικότητα του ιδιοκτήτη. Οι ιστότοποι που συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη εξυπηρετούν κυρίως χρήστες άνω των 50 ετών.

Κάθε ένα από τα 308 προφίλ που χρησιμοποιήθηκαν για τη μελέτη τροποποιήθηκαν για να διατηρηθεί η ανωνυμία του κάθε ατόμου. Για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με την τέχνη του online dating, η ομάδα αναφέρει ότι χρειάζονται περισσότερες έρευνες με τη συμμετοχή νεότερων συμμετεχόντων.

Το να βγαίνεις ραντεβού όταν είσαι πάνω από 50 ετών είναι πολύ διαφορετικό από όταν είσαι μόνο 20. Τα περισσότερα διαδικτυακά προφίλ γνωριμιών απαιτούν το πραγματικό σας όνομα και τον τόπο διαμονής σας, αλλά σχεδόν όλες οι άλλες πληροφορίες εξαρτώνται από εσάς.

Μην σπαταλάτε το χρόνο σας γράφοντας όσα νομίζετε ότι θέλει να ακούσει ο κόσμος. Απλά εκφράστε με ειλικρίνεια εκείνα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μοιράζετε το ίδιο πάθος με εσάς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024