Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
HUAWEI smartphones με Google Services γίνεται;

HUAWEI smartphones με Google Services γίνεται;

Δοκιμάσαμε τα πιο… influential κινητά της χρονιάς nova 10 & nova 10 Pro και είδαμε πως smartphones με Google Services γίνεται!

Όλα σου τα apps και ακόμα περισσότερα

Google Apps αλλά και εκατομμύρια άλλες εφαρμογές στο Huawei smartphone σας γίνεται? Μα φυσικά και γίνεται, εύκολα και γρήγορα, με πολύ απλούς   τρόπους.

Όσον αφορά τις εφαρμογές τις Google, μέσα στο AppGallery, το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei, εκτός από τις εκατομμύρια διαθέσιμες εφαρμογές θα συναντήσεις και το Gspace, την εφαρμογή που θα σου δώσει πρόσβαση στο σύμπαν των Google Mobile Services. Η εφαρμογή Gspace, είναι διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις σε όλα τα νέα smartphones της Huawei και μέσα από αυτήν μπορείς να βρεις, να εγκαταστήσεις και να χρησιμοποιήσεις τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google που θέλεις να έχεις στην Huawei συσκευή σου όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive. Τι άλλο να του ζητήσεις;

Τα βήματα είναι πολύ απλά, εύκολα και γρήγορα: Ανοίξτε το AppGallery και πληκτρολογήστε Gspace, εγκαταστήστε την εφαρμογή, κάντε είσοδο με τους κωδικούς σας Google και χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές απευθείας ή δημιουργήστε συντομεύσεις τους στην επιφάνεια εργασίας όπως τις έχετε συνηθίσει. Αυτό είναι όλο!

Μέσα στο Huawei AppGallery Υπάρχουν όλες οι αγαπημένες εφαρμογές και πολλά περισσότερα! Οι διαθέσιμες εφαρμογές αυξάνονται συνεχώς, έχουν αυξηθεί κατά 147% μέσα σε έναν μόλις χρόνο, ενώ περισσότεροι από 5,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι προγραμματιστές εργάζονται συνεχώς για να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες. Κάνοντας μια βόλτα στο κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI θα βρεις όλα τα αγαπημένα σου apps, όπως τα WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook, Messenger, TikTok, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank), apps για παραγγελίες φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης Taxi (Taxiplon), κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind). συστήματα πληρωμών όπως «My Alpha Wallet και διεθνείς εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking  όπως Curve και Revolut. Επιπλέον, το Huawei AppGallery διαθέτει ενσωματωμένη  μηχανή αναζήτησης, το Petal Search, διαθέσιμη μόνο σε συσκευές της Huawei και σας παρέχει λειτουργίες αναζήτησης εφαρμογών, ιστοσελίδες, νέα κ.λπ. στο διαδίκτυο. Χάρη στην ενσωμάτωση του Petal Search στο AppGallery μπορείτε να ανακαλύψετε και να εγκαταστήσετε ακόμα περισσότερες εφαρμογές.

Είδαμε όλες αυτές τις δυνατότητες στα HUAWEI nova 10 και HUAWEI nova 10 Pro και εντυπωσιαστήκαμε με τις τρομερές τους λειτουργίες, τόσο στη δημιουργία περιεχομένου, όσο και στη γρήγορη φόρτιση.

 

Η δημιουργία περιεχομένου αποκτά άλλο νόημα με τις πιο προηγμένες selfie κάμερες που έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ

Flagship κινητό σε mid-range τιμή; Η HUAWEI έχει απαντήσει θετικά σε αυτό το ερώτημα εδώ και χρόνια, και συνεχίζει να παρουσιάζει smartphones με εκπληκτικά χαρακτηριστικά και χαμηλό κόστος – με τα nova 10 και nova 10 Pro να αποδεικνύονται ιδανικά για όσους δίνουν έμφαση όχι μόνο στις φωτογραφικές, αλλά και στις βιντεοληπτικές επιδόσεις της συσκευής τους. Που, ας το παραδεχτούμε: από την είσοδο του TikTok στις ζωές μας και έπειτα, σε αυτή την κατηγορία ανήκουμε όλοι.

Δοκιμάσαμε τα νέα – και εξαιρετικά ωραία – κινητά του τεχνολογικού κολοσσού και, εκτός της εντυπωσιακής τους εμφάνισης (ξεχωρίσαμε την έκδοση Starry Silver, με τον εκλεπτυσμένο συνδυασμό ασημένιου-χρυσού, αλλά ξέρουμε ότι το κλασικό Starry Black θα βρει επίσης φανατικούς θαυμαστές), δηλώνουμε ενθουσιασμένοι από το πλήθος δυνατοτήτων που προσφέρουν, αλλά και από την ευκολία με την οποία μπορέσαμε να βρούμε όλες τις αγαπημένες μας εφαρμογές και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Google. Ακολουθούν ορισμένα από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά.

Ινσταγκραμικές λήψεις από κάθε πλευρά

Και τα δυο smartphones είναι εξοπλισμένα με πρωτοποριακές κάμερες, ικανές να δώσουν εικόνες επαγγελματικού επιπέδου. Εκτός των άλλων, διαθέτουν εμπρόσθια κάμερα αυτόματης εστίασης 60MP με φορά προς τα εμπρός, που υποστηρίζει ευρυγώνια λήψη 100 μοιρών – με λίγα λόγια, επιτέλους θα έχεις στα χέρια σου μια κάμερα selfie που θα χωρά και εσένα και τους φίλους σου στις ομαδικές φωτογραφίες.

Προφανώς, η πίσω κάμερα ακολουθεί αντίστοιχα υψηλές προδιαγραφές. Πρόκειται για την ultra-vision 50MP  που υιοθετεί τη ναυαρχίδα της HUAWEI RYYB Colour Filter Array, αυξάνοντας την πρόσληψη φωτός κατά 40% σε σχέση με τον κοινό αισθητήρα. Έτσι, καταφέρνει να αποτυπώσει άψογα τα πάντα, ανεξάρτητα από τα επίπεδα φωτός, να αναδείξει το κεντρικό θέμα της εικόνας με λειτουργίες όπως οι Motion Blur και Bokeh, αλλά και να αποδώσει τα πιο εντυπωσιακά πορτραίτα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ειδικά το HUAWEI nova 10 Pro θα σε καλύψει ακόμη και αν είσαι επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου, προσθέτοντας και έναν δεύτερο selfie φακό για Multi-Vision Photography. Πρόκειται για την πρώτη στον κόσμο μπροστινή κάμερα πορτραίτου 8MP Close-up, που υποστηρίζει οπτικό ζουμ 2x και ψηφιακό ζουμ έως και 5x για τα απόλυτα κοντινά. Σε συνδυασμό με την άλλη σημαντική φωτογραφική πρωτιά της ναυαρχίδας της HUAWEI, της πρώτης εμπρόσθιας κάμερας που έχει κατασκευαστεί με Instant AF με Quad Phased Detection (QPD), προσφέρει 30% μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι έχεις συνηθίσει, βελτιωμένη ανάλυση ευρυγώνιων κατά 119% και κοντινά πορτραίτα με αυξημένη ανάλυση κατά 150%.

Στην πράξη, θα εντυπωσιαστείς από την ευκρίνεια των πορτραίτων σου από κάθε απόσταση – συστήνουμε ανεπιφύλακτα να κρατήσεις ενεργοποιημένο τον ειδικό αλγόριθμο AI Texture Skin για αψεγάδιαστα αποτελέσματα – αλλά και από τη δυνατότητα AI Snapshot που σου προσφέρει η πίσω κάμερα, με την ανίχνευση τετραπλής φάσης, την άμεση αυτόματη εστίαση και την τεχνολογία μηδενικής καθυστέρησης κλείστρου (ZSL) να σου δίνουν την ευκαιρία να αποτυπώσεις ακόμη και τις πιο φευγαλέες στιγμές της καθημερινότητας. Όπως την χαριτωμένη πόζα του κατοικιδίου σου, που συνήθως χάνεται πριν προλάβεις να κάνεις το πολυπόθητο κλικ.

Μεγάλο φωτογραφικό plus του nova 10 Pro και η δυνατότητα εφαρμογής SLR-Level Bokeh κατά τη λήψη φωτογραφιών με την εμπρόσθια κάμερα, που θα μετατρέψουν ακόμη και την απλούστερη selfie σε content υψηλών προδιαγραφών.

TikToker με ένα άγγιγμα

Όμως τα δυο προηγμένα κινητά της HUAWEI ξεχωρίζουν πρώτα από όλα για τις απίθανες δυνατότητες καταγραφής 4K βίντεο που προσφέρουν τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω σύστημα καμερών. Τώρα, μπορείς να τραβήξεις 4K Ultra Wide βίντεο με την κάμερα selfie, αλλά και εντυπωσιακά βίντεο-πορτραίτα με την πίσω κάμερα, χάρη στους προηγμένους αλγόριθμους αναγνώρισης προσώπου και θόλωσης φόντου.

Το One-Click Video Creation κάνει τη δημιουργία βίντεο παιχνιδάκι, ενώ δίνει και τη δυνατότητα εφαρμογής πολλών διαφορετικών templates. Εξαιρετικά εντυπωσιακή θα βρεις και την τεχνολογία Rear camera Follow Focus, που «κλειδώνει» σε ένα αντικείμενο και το ακολουθεί αυτόματα κατά τη λήψη, ακόμη και αν βρεθεί για λίγο εκτός κάδρου, αλλά και την λειτουργία macro ευρείας γωνίας 2 εκατοστών που δίνει τη δυνατότητα λήψης βίντεο HD με ακριβή εστίαση, για να μπορείς να αποτυπώσεις ακόμη και τη μικρότερη λεπτομέρεια.

Και πάλι, παρά τις εντυπωσιακές δυνατότητες του συστήματος καμερών του HUAWEI nova 10, το nova 10 Pro καταφέρνει να ξεχωρίσει. Τις πιο έντονες διαφορές τις διαπιστώσαμε στη λήψη βίντεο με την εμπρόσθια κάμερα, με τη λειτουργία Showcase Focus που αντιλαμβάνεται διαισθητικά πού πρέπει να εστιάσει κάθε φορά, εναλλάσσοντας αυτόματα την εστίαση μεταξύ αντικειμένων και προσώπων, και τη δυνατότητα μεγέθυνσης έως και 5x για ακόμη μεγαλύτερη έμφαση. Οι followers σου στο TikTok θα εκτιμήσουν πολύ και τα Front Dual-View Video, που αποτυπώνουν ταυτόχρονα ολόκληρη τη σκηνή και εκείνη τη μικρή λεπτομέρεια που θέλεις να αναδείξεις μέσω ζουμ.

 

Αντοχές που ξαφνιάζουν

Η λεπτεπίλεπτη εικόνα του (ζυγίζει μόλις 191 γραμμάρια στην έκδοση Pro με πάχος 7,88 χιλιοστών, ενώ το HUAWEI nova 10 είναι ακόμη λεπτότερο, στα 6,88 χιλιοστά και στα 168 γραμμάρια) δεν σε προδιαθέτει για τις αντοχές του. Κι όμως, τα πολυτελή κινητά της HUAWEI είναι εφοδιασμένα με χορταστικές μπαταρίες (4500mAh στην περίπτωση του nova 10 Pro και 4000 mAh για το nova 10), αλλά και με δυνατότητες ταχείας φόρτισης, για να μην σε εγκαταλείπουν ποτέ.

Το HUAWEI nova 10 Pro υποστηρίζει το HUAWEI SuperCharge 100W και τη νέα λειτουργία Turbo, που σου επιτρέπει να το φορτίσεις μέχρι το 60% μέσα σε 10’ και πλήρως μέσα σε ένα εικοσάλεπτο – δηλαδή, σίγουρα πιο γρήγορα από τον χρόνο που χρειάζεσαι για να ετοιμαστείς να βγεις. Επιπλέον, διαθέτει τη λειτουργία Ultra-Generation VC Liquid Cooling που επιτυγχάνει απαγωγή θερμότητας με καλύτερη ταχύτητα και ομοιομορφία, υιοθετώντας μεταξύ άλλων τεχνολογία έξυπνης ανίχνευσης θερμοκρασίας που εντοπίζει τα θερμά σημεία στην επιφάνεια του smartphone και ανακατανέμει βέλτιστα τη θερμότητα, για να ξεχάσεις μια και καλή τα κολλήματα.

Ψυχαγωγία στο χέρι σου

Gaming στο κινητό ή επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς στον δρόμο προς τη δουλειά; Όποιες ανάγκες ψυχαγωγίας και αν θέλεις να ικανοποιήσει το smartphone σου, τα HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro θα σε καλύψουν απόλυτα.

Η εντυπωσιακή κυρτή οθόνη – στις 6,78 ίντσες στην περίπτωση του HUAWEI nova 10 Pro και στις 6,67 ίντσες για το nova 10 – διαθέτει βελτιωμένη ευκρίνεια και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, καθώς επίσης και ευρεία γκάμα χρωμάτων P3 που αποδίδει 1,07 δισεκατομμύρια αποχρώσεις. Με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ρυθμό δειγματοληψίας αφής 300Hz και δυνατότητα ενεργοποίησης λειτουργιών με μια απλή ανακίνηση της συσκευής, θα σε βοηθήσει να σπάσεις κάθε ρεκόρ στο gaming, ενώ το Stereo Dual Speaking και το ευρύ ηχητικό πεδίο Histen εξασφαλίζουν ότι θα απολαμβάνεις μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, είτε παίζεις, είτε παρακολουθείς το αγαπημένο σου περιεχόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024