Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες συλληφθέντων για βιασμό ανήλικης στη Λιβαδειά

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες συλληφθέντων για βιασμό ανήλικης στη Λιβαδειά

Η  συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες δύο ανδρών, που κατηγορούνται για τον βιασμό 17χρονης, στην Λιβαδειά.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε περιοχή της Αττικής, κατόπιν σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης, για την υπόθεση βιασμού σε βάρος της ανήλικης.

Δείτε τα στοιχεία και φωτογραφίες τους εδώ

Η  συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 – 88888 και 22610 – 88851, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, ήτοι από 11πμ της 18-10-2022 έως 11πμ της 18-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο Νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Η καταγγελία της 17χρονης

Σύμφωνα με την 17χρονη,ο βιασμός της σημειώθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, όταν οι δύο άντρες  την οδήγησαν σε χωράφι.  Η κοπέλα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους νεαρούς, ο οποίος όμως παρουσιάστηκε στη Λιβαδειά με το φίλο του. Το κορίτσι φέρεται να επιχείρησε να φύγει και τότε την έβαλαν με το ζόρι στο αυτοκίνητό τους και την πήγαν σε ένα χωράφι όπου την βίασαν και οι δύο.

Η Ασφάλεια Λιβαδειάς προχώρησε στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και εν συνεχεία αναζήτησε τους νεαρούς, τους οποίους εντόπισε στην περιοχή του Κερατσινίου και τους συνέλαβε.

Ακολουθήστε το

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024