Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Νέες αποκαλύψεις για τους συλληφθέντες

Σεπόλια: Νέες αποκαλύψεις για τους συλληφθέντες

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι λόγω φαρμακευτικής αγωγής δεν μπορεί να αποδώσει σεξουαλικά αλλά τα στοιχεία του ρεπορτάζ δεν το επιβεβαιώνουν.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν οι αστυνομικές αρχές τον 34χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι λόγω φαρμακευτικής αγωγής δεν μπορεί να αποδώσει σεξουαλικά αλλά τα στοιχεία του ρεπορτάζ δεν το επιβεβαιώνουν.

Για τις εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση των όσων έζησε το 12χρονο παιδί στον Κολωνό μίλησε, το πρωί της Τρίτης (18.10.2022) στην εκπομπή Super Katerina στον Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η δημοσιογράφος τόνισε ότι άμεσα θα γίνουν και νέες συλλήψεις, ενώ αποκάλυψε και στοιχεία για τους ήδη κατηγορούμενους. Αναφερόμενη στον 34χρονο επιχειρηματία, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο. «Τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αυτό είναι ένα νέο στοιχείο που δεν έχει ειπωθεί μέχρι τώρα και σας το δίνω κατά αποκλειστικότητα. Αυτός έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο θα εκτιμηθεί και κατά πόσο επηρέαζε την κρίση του. Δε μπορώ να πω περισσότερα στοιχεία, αλλά είναι επιβεβαιωμένο από συγκεκριμένο νοσοκομείο.

«Η αγωγή που παίρνει του επιτρέπει να έχει σεξουαλική δραστηριότητα»

Μιλάμε για εκείνον που φέρεται ότι είναι επιχειρηματίας. Αυτός, που είναι 34 ετών, έχει από ένα πολύ συγκεκριμένο νοσοκομείο που ειδικεύεται στις παθήσεις πολύ συγκεκριμένη διάγνωση και έχει αγωγή. Η αγωγή αυτή του επιτρέπεται να έχει σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο ένα τέτοιο άτομο με τέτοια διάγνωση έχει ορθή κρίση. Αυτό θα το κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη. Επειδή μίλησα με γιατρούς που έχουν αυτή την ειδικότητα, με τα στοιχεία που τους είπα, με διαβεβαίωσαν ότι μπορεί να έχει σεξουαλική δραστηριότητα» είπε στη συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο 36χρονος στο «Μεταξά» πιθανώς να έστελνε μήνυματα και σε άλλα ανήλικα κορίτσια

Η ίδια αναφέρθηκε και στον 36χρονο, τον διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο «Μεταξά», ο οποίος μετά τη σύλληψή του έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και έχουν κινηθεί ήδη διαδικασίες για την απόλυσή του.

Μάλιστα όπως είπε η δημοσιογράφος ο συλληφθείς φαίνεται να είχε στείλει μήνυμα και σε ένα κοριτσάκι του δημοτικού, «σύμφωνα με τα στοιχεία του προφίλ του παιδιού κι αν αυτά είναι αληθινά».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024