Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου. Με αφορμή την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της, η αγαπημένη Ελληνίδα μαγείρισσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για το βιβλίο της ενώ έκανε ειδική μνεία στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργάστηκαν πολλά χρόνια.
Το βιβλίο της φέρει τον τίτλο «Ήσουν πάντα εκεί». «Το βιβλίο αυτό είναι η βιογραφία μου. Η ζωή μου ήταν με πολλές δυσκολίες στην αρχή όταν ξεκίνησα και δυστυχώς στα τελευταία χρόνια η ζωή μου επεφύλασσε πίκρα. Εννοώ για τις απώλειες των παιδιών μου. Άλλη πίκρα δεν ένιωσα στη ζωή μου», είπε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου.
Και πρόσθεσε: «Πέρασα πολύ ωραία. Έβγαλα χρήματα από τα κανάλια που δούλεψα, αλλά από τον ΑΝΤ1 δεν πληρώθηκα 13 χρόνια. Όμως στον ΑΝΤ1 χρωστάω την καριέρα μου».
Για την Ελένη Μενεγάκη, η Βέφα Αλεξιάδου τόνισε: «Δεν περάσαμε καμία κρίση. Στενοχωριόμουν πολύ όταν οι δημοσιογράφοι μού έλεγαν «γιατί τσακώθηκες με την Ελένη;». Δεν μάλωσα με την Ελένη ποτέ, γιατί να μαλώσω;».
Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι αν αποφάσιζε να κάνει μία τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση, τότε θα επέλεγε την Ελένη Μενεγάκη. «Έζησα 8 χρόνια μαζί της», κατέληξε η γνωστή μαγείρισσα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας