Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Προθεσμία πήραν οι τρεις συλληφθέντες αρνούμενοι τις κατηγορίες – Στις 13:00 στην ανακρίτρια η μάνα

Σεπόλια: Προθεσμία πήραν οι τρεις συλληφθέντες αρνούμενοι τις κατηγορίες – Στις 13:00 στην ανακρίτρια η μάνα

Σήμερα θα κριθεί από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα αν θα πείσει με τους ισχυρισμούς της καθώς αμέσως μετά την απολογία της θα αποφανθούν για την προφυλάκιση της ή όχι.

Προθεσμία για την Τετάρτη ζήτησαν κι έλαβαν και οι τρεις κατηγορούμενοι οι οποίοι συνελήφθησαν για συμμετοχή στην υπόθεση στα Σεπόλια με θύμα την 12χρονη.

Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία.

Σημειώνεται πως λίγο μετά τις 10 το πρωί, οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων τριών ημερών για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια πέρασαν το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Οι τρεις που οδηγήθηκαν στον ανακριτή με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκων είναι: Ο 33χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά και ο 34χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Σημειώνεται πως στις 13:00  αναμένεται και η 37χρονη μητέρα να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας. Σήμερα επίσης θα κριθεί από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα αν θα πείσει με τους ισχυρισμούς της καθώς αμέσως μετά την απολογία της θα αποφανθούν για την προφυλάκιση της ή όχι.

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας οι συλληφθέντες

Την ίδια ώρα νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Καθημερινά η Αστυνομία προχωρά σε νέες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθούν ορισμένοι από τους παιδοβιαστές του άτυχου κοριτσιού καθώς και η μητέρα της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία.

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας οι συλληφθέντες

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., η προανάκριση από την πλευρά της αστυνομίας έχει τελειώσει. Η δικογραφία έχει φτάσει στα χέρια της εισαγγελίας και πλέον η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.

Επιπλέον, τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν στοιχεία που δείχνουν κύκλωμα μαστροπείας, αλλά πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά.

«Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι που έχουν συλληφθεί έχουν επικοινωνήσει με την ανήλικη, έχουν βρεθεί μαζί της έναντι αμοιβής και έχουν συλληφθεί με ένταλμα», είπε η κ. Δημογλίδου.

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας τόνισε πως οι βιαστές είναι πάντα άνθρωποι της διπλανής πόρτας και εκτίμησε πως δύο είναι οι υπερασπιστικές γραμμές που θα ακολουθήσουν οι συλληφθέντες. Δηλαδή, είτε θα ισχυριστούν πως πίστευαν ότι συνομιλούσαν με ένα 17χρονο κορίτσι είτε θα ζητήσουν ψυχιατρική γνωμάτευση.

Προκλητικές δηλώσεις: O 33χρονος δεν είχε ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μία 12χρονη από μία 17χρονη

Ο κ. Σούρας φαίνεται μάλιστα πως δεν έχει άδικο, καθώς ήδη ο δικηγόρος του 33χρονου που εργάζεται σε φαρμακαποθήκη ανέφερε πως ο κατηγορούμενος έχει κατάθλιψη.

Ωστόσο οι δηλώσεις του προκάλεσαν οργή στο Πανελλήνιο, λέγοντας πως ουσιαστικά ο συλληφθείς δεν μπορούσε να καταλάβει λόγω της κατάθλιψης ότι το κορίτσι ήταν 12 ετών.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 33χρονου ονόματι Γιάννης Μπαρκαγιάννης, ανέφερε μιλώντας στον Ant1 πως ο 33χρονος «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη». Μία δήλωση την οποία όχι μόνο δεν μπήκε στον κόπο να διευκρινίσει, αλλά την είπε έτσι απροκάλυπτα προκαλώντας οργή σε όλους.

Ο δικηγόρος είπε πως ο 33χρονος αρνείται ότι ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη, αν και την συνάντησε δύο φορές.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης – Οι ποινές που αντιμετωπίζουν οι παιδοβιαστές

Ο πελάτης μου είχε χρόνια κατάθλιψη

Αποκάλυψε πως «στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου», για να μην φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος, συμπληρώνοντας πως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο πελάτης του, όπως ισχυρίζεται «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Η ανήλικη έφυγε λέγοντας «θα δώσω τα χρήματα στην μητέρα μου», αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης, λέγοντας πως υπάρχουν γραπτά μηνύματα μεταξύ του 33χρονου και της 12χρονης επ΄  αυτού.

Διορίστηκε ψυχίατρος

Ο δικηγόρος ανέφερε επίσης πως για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής του υγείας  διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Σε ότι αφορά τις συνομιλίες που είχε ο πελάτης του με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος είπε «Θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και ότι το κορίτσι», επικαλούμενος το ύφος και το περιεχόμενο των μηνυμάτων, λέγοντας μεταξύ άλλων «είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024