Ήταν η στιγμή που η απόφαση του Χάρη να βοηθήσει την συμπαίκτριά του να κερδίσει 8.520 ευρώ έκανε τους πάντες να τον ζητωκραυγάζουν.
Συγκεκριμένα, προς το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες καλούνταν να βρουν τέσσερις λέξεις με θέμα το διάστημα με τη Μαρία να συγκεντρώνει τα περισσότερα χρήματα, ωστόσο είπε λάθος την μια από αυτές.
Οι λέξεις ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα» και εκείνη είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα».
Η άλλη κοπέλα η οποία «χρεοκόπησε» με τον Χάρη να «χρεοκοπεί» επίσης και να επιλέγει να πει επίτηδες λάθος τις λέξεις, ώστε να πάρει ξανά σειρά η συμπαίκτριά του και να κερδίσει τα 8.520 ευρώ που είχε συγκεντρώσει.
Είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα» και «μαύρες, τρύπες, γαλαξίος, διάστημα» ενώ το σωστό ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα».
Η συμπαίκτρια του πήρε σειρά και είπε τη σωστή λέξη με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να αποθεώνει τον Χάρη και το κοινό να επαναλαμβάνει ρυθμικά το όνομα του.
Δείτε το στιγμιότυπο από τον Τροχό της Τύχης από το 48:50 και μετά
Το κοινό καταχειροκροτούσε με το απίστευτο σκηνικό!
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας