Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sin Boy: Τα παράτησε όλα και άλλαξε σελίδα - Δεν θα τον αναγνώριζαν ούτε οι πιστοί θαυμαστές του

Sin Boy: Τα παράτησε όλα και άλλαξε σελίδα – Δεν θα τον αναγνώριζαν ούτε οι πιστοί θαυμαστές του

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του

Ήταν 2019 όταν «έσκασε» τη μουσική βιομηχανία ο Sin Boy. O 24χρονος τότε κυκλοφόρησε το Mama, με τους Υποχθόνιο, MadClip και iLLEOo, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Το τραγούδι έφτασε τις 34 εκατομμύρια προβολές στο Youtube μέσα σε δύο μήνες. Λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησε και το Sientelo, που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ο τράπερ έγινε viral εξαιτίας της μουσικής του αλλά και της ιδιαίτερης ιδιοσυγκρασίας του και ένα πρωινό απλά εξαφανίστηκε από παντού. Διέγραψε όλα τα τραγούδια του από το Youtube και έκλεισε και όλους τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Διαβάστε επίσης: O Sin Boy ξαναχτυπά: «Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι είμαι μ@λ@κ@ς»

Στη συνέχεια άλλαξε το όνομα του, ακύρωσε κάθε μελλοντικό του live και δήλωσε πως κάποιοι ήθελαν να τον σκοτώσουν. Επίσης έσπασε το συμβόλαιο που ήταν σε ισχύ με γνωστή δισκογραφική εταιρεία και έφυγε από τη χώρα.

Σήμερα, ο Sin Boy βρίσκεται στην Αλβανία τον τόπο καταγωγής του. Εδώ και περίπου έναν χρόνο δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά εκεί κάνοντας μάλιστα  και μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, έχει σχέση με νεαρή pop star της Αλβανίας που έγινε γνωστή μέσα από το X Factor της χώρας της.

Αυτή η εικόνα που έχουμε για τον Sin Boy καθιστά την εικόνα που ανάρτησε στο Instagram ως το ακριβώς αντίθετο απ΄αυτό που μας έχει συνηθίσει. Στη φωτογραφία ο τράπερ είναι σε μικρή ηλικία, πιθανότατα στις τάξεις του γυμνασίου και έχει την κλασική εμφάνιση ενός πιτσιρικά που ψάχνεται με το στυλ του σε αυτή την εφηβική φάση…

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024