Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μελίσα Έθεριτζ δεν νιώθει «ενοχή» για την υπερβολική δόση του εκλιπόντος γιου της - «Έκανε τις επιλογές του»

Η Μελίσα Έθεριτζ δεν νιώθει «ενοχή» για την υπερβολική δόση του εκλιπόντος γιου της – «Έκανε τις επιλογές του»

Η Αμερικανίδα μουσικός και τραγουδίστρια αρνείται να νιώσει «ενοχή» ή «ντροπή» για την υπερβολική δόση του γιου της το 2020.

Η τραγουδίστρια δήλωσε στο Page Six στα εγκαίνια της off-Broadway παράστασής της, «My Window», ότι έχει καταφέρει να προχωρήσει έχοντας «μια βαθιά πνευματική πίστη ότι όλοι κάνουμε τις δικές μας επιλογές».

«Όλοι μπορούμε να επιλέγουμε κάθε μέρα, είτε πρόκειται για αγάπη είτε για φόβο, και ο γιος μου έκανε τις επιλογές του και έκανα το καλύτερο που μπορούσα ως μητέρα και δεν πρόκειται να δεχτώ καμία ενοχή ή ντροπή. Δεν θα ήθελε να σταματήσω και να καταστρέψω τη ζωή μου εξαιτίας των επιλογών του» είπε.

Τον Μάιο του 2020, η τραγουδίστρια του «I’m the Only One» ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο γιος της Μπέκετ πέθανε από εθισμό στα οπιοειδή σε ηλικία 21 ετών.

«Σήμερα μιλάω στις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα από τον εθισμό στα οπιοειδή» έγραψε στο Twitter. «Ο γιος μου Μπέκετ, ο οποίος ήταν μόλις 21 ετών, πάλεψε να ξεπεράσει τον εθισμό του και τελικά υπέκυψε σήμερα. Θα λείψει σε όσους τον αγαπούσαν, στην οικογένεια και τους φίλους του. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Είμαι ευγνώμων για εκείνους που έστειλαν συλλυπητήρια και αισθάνομαι την αγάπη και την ειλικρινή θλίψη τους» συνεχίζει το ποστ.

«Παλέψαμε με τα πάντα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει για να τον σώσουμε και πλέον ξέρουμε ότι τώρα έχει ξεπεράσει τον πόνο. Θα τραγουδήσω ξανά, σύντομα» κατέληγε το ποστ της μουσικου. «Πάντα με θεράπευε».

Ο γιος της Μπέκετ μεγάλωσε με πρώην σύζυγό της, Τζούλι Σίφερ, μαζί με την κόρη της Μπέιλι, 25 ετών. Ο βιολογικός τους πατέρας ήταν ο θρύλος της μουσικής Ντέιβιντ Κρόσμπι. Είναι επίσης μητέρα δίδυμων αγοριών, του Τζόνι Ρόουζ και του Μίλερ Στίβεν, με την πρώην της, Τάμι Μάικλς, ενώ είναι παντρεμένη με τη Λίντα Βάλεμ από το 2014.

Η βραβευμένη με Grammy έκανε το outing το 1993.

«Πραγματικά στο τέλος, από αυτά είναι φτιαγμένη η ζωή, από σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες και το πώς θα τα ερμηνεύσεις και θα τα ξεπεράσεις αυτό τελικά είναι η ζωή σου» συμπληρώνει η Έθεριτζ.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024