Για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής και τη μεγάλη του μάχη με τα ναρκωτικά μίλησε η αδελφή του Παύλου Σιδηρόπουλου, Μελίνα.

Η αδερφή του Παύλου Σιδηρόπουλου, αφηγήθηκε άγνωστες στιγμές και περιστατικά από την ζωή του τραγουδιστή.

«Τον θυμάμαι τελείως ντυμένο άλλ’ αντ’ άλλων, να πηγαινοέρχεται στο δωμάτιό του, να έρχονται οι φίλοι του και να παίζουν. Στον από πάνω όροφο ο γιος της σπιτονοικοκυράς ασχολούνταν με το ροκ όταν ο Παύλος ήταν 13-14 χρονών και πήγαινε μαζί του και άκουγε. Μπαίνει στη Θεσσαλονίκη, φεύγει από το σπίτι. Έμειναν στο ίδιο δωμάτιο με τον Βαγγέλη Γερμανό» σημείωσε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η μητέρα του όπως και η ίδια τον θαύμαζαν πολύ, όπως εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας πως το αγαπημένο της τραγούδι από τη δισκογραφία του Παύλου Σιδηρόπουλου είναι το «Εν Κατακλείδι». «Αν ζούσε σήμερα, πάλι θα τους τα έλεγε» πρόσθεσε η Μελίνα Σιδηροπούλου.

Η οικογένεια και η επιμονή του

«Μεγαλώσαμε σε μία ευκατάστατη οικογένεια που δεν ήταν το χρήμα το ιδανικό, η γνώση ήταν. Η μητέρα μου τον θαύμαζε και τον στήριζε, ήταν η γραμματέας του σε όλα τα θέματα. Και εγώ τον θαύμαζα αλλά και θύμωνα με όλα αυτά τα διάφορα που ζούσε, ήταν δύσκολος στην καθημερινότητα, ζωηρός».

«Ήταν πρωτοπόρος καλλιτέχνης στο ροκ, ήταν και ο Πουλικάκος πριν που είχε τραγούδια με ελληνικό στίχο, αλλά ο Παύλος ήταν ο κανόνας, ο αγώνας του ήταν να εκφράσει το ροκ με ελληνικό στίχο. Για μία λέξη μπορούσε να ταλαιπωρείται μήνες. Πολλοί χάθηκαν εκείνη την εποχή σήμερα τα νέα παιδιά έχουν μεγαλύτερη γνώση του θέματος. Παρότι ασχολούνται με το ροκ είναι πιο νηφάλιοι».

«Πίστευα ότι δεν θα φύγει από αυτό»

Παράλληλα, η αδελφή του Παύλου Σιδηρόπουλου αναφέρθηκε και στον εθισμό του στις ουσίες, που ήταν και στο τέλος η αιτία που ο πρίγκιπας της ελληνικής ροκ έφυγε από τη ζωή.

«»Δεν θα έπρεπε να μπω στην ιστορία γιατί ήξερα, είχα χάσει πολλούς φίλους» έλεγε. Πίστεψε ότι θα το ξεπερνούσε εύκολα αλλά αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να το κάνει, δυστυχώς γιατί τον κατέστρεψε» τόνισε και συμπλήρωσε: «Είχε χάσει το αριστερό του χέρι. Όταν τον είδα στο νοσοκομείο με το χέρι του πολύ πρησμένο και πόνους μου είπε ότι δεν είχε κάνει κάτι την προηγούμενη μέρα για να συμβεί αυτό».

«Με πήρε κάποιος από το συγκρότημα και μου είπαν ο Παύλος είναι στο νοσοκομείο και να πάω. Δεν μου είπαν ότι δεν ζούσε. Μου ήρθε ξαφνικό, δεν μπορούσα να σκεφτώ… Παρ’ όλο που ήξερα ότι έκανε χρήση ουσιών. Κατά καιρούς σταματούσε. Τότε μου είχε πει ότι είχε σταματήσει. Πίστευα ότι δεν θα φύγει από αυτό, ότι θα μπορέσει να το ελέγξει» ανέφερε για τη στιγμή που ενημερώθηκε για το θάνατο του αδελφού της.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr